Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Vans lanseaza o colecţie Led Zeppelin, aniversează 50 de ani de carieră a trupei

Led Zeppelin a anunţat colaborarea cu Vans, pentru realizarea unei colecţii de pantofi şi haine. Acestea aniversează cei 50 de ani de carieră împliniţi de legendara trupă în 2019. Informaţia a fost confirmată de contul oficial de Twitter Led Zeppelin.

Se pare că vor fi mai multe produse, nu doar încălţămintea incluse în noua colecţie. La capitolul încălţăminte vom avea două variante regândite ale unor produse populare Vans. "Era" este primul pe listă, un pantof pentru skateri, fabricat din piele neagră. Va fi completat cu simboluri ale trupei şi artwork-ul de pe albumul "Led Zeppelin IV".

Pantoful sport Sk8-Hi primeşte de asemenea un makeover, de această dată cu imaginea celebră a Zeppelin-ului Hinderburg, de pe albumul de debut al trupei din 1969. La acea vreme şi ani buni după coperta a fost controversată, reprezentând una dintre marile tragedii şi accidente ale omenirii. Pe lângă încălţăminte, colecţia Vans Led Zeppelin va include şi două tricouri long sleeve, fiecare cu câte un imprimeu de artwork, dar şi o şapcă "Led Zeppelin Off the Wall".

Designul este foarte simplu pentru toate produsele, bazat pe multă piele neagră, cu talpă albă şi cu ceva imprimeuri roşii. Debutul acestor produse are loc pe 22 februarie prin Vans.com şi pe magazinul online Led Zeppelin. Numele formaţiei este imprimat 3D pe lateralul tălpii pantofilor pentru skateri. Există şi un snowboard special pentru aniversarea de 50 de ani, un model Burton Misty Mountain Hop de 749 de dolari.

Acesta va veni la pachet cu nouă carte a formaţiei, "Led Zeppelin by Led Zeppelin". Seria de pantofi "Era" include simbolurile fiecărui membru al trupei, inclusiv celebrul "Zoso". Acest simbol este creat de Jimmy Page şi apare pe coperta albumului. Robert Plant are simbolul în formă de pană, iar John Paul Jones are cercurile şi elicea suprapuse.

John Bonham este repezentat de cele 3 cercuri suprapuse, iar Sandy Denny de cele 3 triunghiuri.

Citește mai multe despre Jimmy PageLed ZeppelinRobert Plant
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Danny Boyle prezintă filmul "Yesterday", în care Beatles nu a existat niciodată - TRAILER

Danny Boyle este unul dintre cei mai versatili regizori din istorie, iar cel mai nou proiect al său este un...

Închide