Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fiica lui Will Smith a lansat o piesă rock; Ascultă Willow - "Transparent Soul"

Fiica lui Will Smith făcea furori ca puştoaică de 10 ani cu "Whip My Hair" cu un deceniu în urmă, dar iat-o acum fiind o adolescentă rebelă, în faza pop-punk. Artista a lansat o piesă rock alternativ intitulată "Transparent Soul", colaborare cu toboşarul Blink-182, Travis Barker. Melodia se ascultă în articol.

Publicat

pe

Videoclip Willow Smith Transparent Soul
Videoclip Willow Smith Transparent Soul │ FOTO: Willow Smith

La 11 ani de la "Whip My Hair", single care a primit discul de platină în SUA, Willow a găsit o nouă exprimare artistică. "Transparent Soul" este primul single de pe viitorul său album, care o vede explorând o direcţie care sună a rock alternativ şi pop-punk. E ceva de Blink-182 în piesă, dar şi ceva de Paramore, cu o abordare vocală inedită. Versurile sunt despre falsitatea celor din jur şi capacitatea anumitor indivizi de a depista oamenii falşi şi a îi demasca drept ceea ce sunt.

Willow apare cu imaginea unui star de rock alternativ de la început de mileniu, cu o zgardă cu ţepi, machiaj intens şi faimoasele sale dreaduri lungi. O chitară neagră uriaşă tronează lângă muziciană, în vreme ce Travis Barker nu se arată în clip, dar îl simţim la tobe, imprimând un uşor ritm punk. Greu de crezut că la doar 20 de ani, recent împliniţi, Willow ajunge deja la al cincilea album. Primul single de pe acest LP e chiar cel pe care îl ascultaţi aici.

Willow a declarat în interviuri recente că a trecut la acest sound inspirată fiind de izolarea din pandemie. Smith cântă şi la chitară pe acest track şi declaraţiile sale s-au viralizat recent, după participarea la un talk show. Acolo şi-a descris relaţia poli-amoroasă pe care o are. Fiica lui Will Smith şi Jada Pinkett Smith va lansa următorul său album în vara lui 2021. Citează ca influenţe eroii săi din copilărie, precum My Chemical Romance, Avril Lavigne, Blink-182, Fall Out Boy şi Paramore.

Demo-urile au fost înregistrate în casa artistei, apoi re-înregistrate în studio când a scăzut numărul de infectări. Willow vine după 2 ani prolifici, lansând în 2019 albumul "Willow", pe care aborda un stil mai relaxat, mai aproape de R&B şi trip-hop, dar şi "The Anxiety", album lansat în 2020. Acel LP a fost creat alături de iubitul şi colaboratorul Tyler Cole. Nu ştiu dacă ştiaţi, dar abordarea alternative rock e moştenită din familie. Jada Pinkett Smith a avut o trupă de nu metal numită Wicked Wisdom în perioada 2003-2007.

Sora lui Jaden Smith a crescut ascultând piesele sale. Ultimele postari pe Instagram ale tinerei au inclus coveruri după Deftones şi alte formaţii rock.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Fiica lui Will Smith, Willow a lansat o nouă piesă rock, "Lipstick"

Fiica lui Will Smith, Willow Smith continuă să ne uimească prin piesele lansate, cea mai nouă fiind "Lipstick". Este un track rock alternativ care continuă în aceeaşi linie cu ultimul release, "Transparent Soul". Odată cu debutul acestui single am aflat şi când va sosi noul album al artistei. Toate detaliile le descoperiţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Willow Smith Lipstick
Videoclip Willow Smith Lipstick │ FOTO: Willow Smith

Piesa "Lipstick" şi videoclipul visualizer au debutat pe 25 iunie 2021. Clipul e unul simplu, format din prim planuri ale feţei lui Willow Smith, cu efecte psihedelice aplicate peste. Sunt momente în care melodia aminteşte de Paramore şi spre final ritmul încetineşte în mod neaşteptat şi se strecoară un bas pătrunzător, care adaugă o uşoară întunecime aceastei creaţii. Willow ne uimea în această primăvară prin lansarea piesei "Transparent Soul", un track rock alternativ pe care bătea la tobe celebrul Travis Barker de la Blink-182.

Au trecut 11 ani de la "Whip My Hair", primul hit al puştoaicei, care a primit discul de platină în SUA, iar acum Willow a pornit în cu totul altă direcţie. Albumul său de debut în rock se va numi "Lately I feel Everything" şi va sosi pe 16 iulie, deci fanii nu mai au mult de aşteptat. Tânăra de 20 de ani este fiica lui Will Smith şi Jada Pinkett Smith şi trebuie spus că şi Jada a avut o trupă de nu metal care s-a bucurat de ceva popularitate la începutul anilor 2000.

La puţin timp după lansarea lui "Transparent Soul" în acest an, Willow a declarat public că a fost victima bullying-ului în şcoală pentru că ascultă muzică rock, fiind de culoare. Cât despre noul disc, muziciana citează ca influenţe nume precum Paramore, My Chemical Romance şi Avril Lavigne. LP-ul va avea 11 piese şi vine după un album numit "Willow" lansat în 2019, "The 1st" din 2017, dar şi "Ardipithecus" din 2015. A mai apărut şi un material discografic colaborativ cu Tyler Cole în 2020, "The Anxiety".

Willow va cânta şi la chitară pe noul album şi nu excludem o colaborare cu fratele său, Jaden Smith, mereu deschis la experimente muzicale. Artista şi-a făcut debutul la Hollywood în 2007, în filmul "I Am Legend", în care Will Smith juca rol principal. Ulterior apărea în pelicula "Kit Kittredge: An American Girl", alături de Abigail Breslin. În iunie 2019, tânăra anunţa public că este bisexuală şi susţine relaţiile poli-amoroase.

Citește în continuare

Trending