Urmărește-ne în Social Media

Willow, Avril Lavigne - GROW ft. Travis Barker

Willow, fiica lui Will Smith, a lansat videoclipul piesei "GROW", o colaborare cu Avril Lavigne și Travis Barker. Materialul este disponibil în articol.

Willow și Avril Lavigne ne transportă la începutul anilor 2000, cu un sound nostalgic de pop-punk. "GROW" ne motivează prin mesajul optimist: să nu încetăm să ne dezvoltăm personal indiferent de circumstanțe. Cele două artiste l-au cooptat la tobe pe Travis Barker (Blink-182).

"GROW" este găsește pe discul "Lately I Feel Everything", lansat pe 16 iulie 2021. Este cel de-al patrulea album din cariera lui Willow, după "Ardipithecus" (2015), "The 1st" (2017) și "Willow" (2019).

Tracklist "Lately I Feel Everything":

  1. Transparent Soul (ft. Travis Barker)
  2. F**k You
  3. Gaslight (ft. Travis Barker)
  4. Don't Save Me
  5. Naive
  6. Lipstick
  7. Come Home (ft. Ayla Tesler-Mabe)
  8. XTRA (ft. Tierra Whack)
  9. GROW (ft. Avril Lavigne, Travis Barker)
  10. BREAKOUT (ft. Cherry Glazerr)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Avril Lavigne revine la stilul pop-punk cu piesa "Bite Me" - AUDIO

Avril Lavigne a cochetat cu o schimbare de stil muzical în ultimii ani, dar nu a uitat ce îşi doresc fanii de fapt. Artistă ne oferă acum un nou single, "Bite Me", care sună fix ca la începutul carierei lui Avril. Noul imn pop punk se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Avril Lavigne Bite Me
Coperta single Avril Lavigne Bite Me │ FOTO: Avril Lavigne

Avril Lavigne este acompaniată de toboşarul Travis Barker pe acest nou track, "Bite Me". Colaborarea celor doi nu va fi ultima deoarece artista canadiană şi-a anunţat recent colaborarea cu DTA Records, casa de discuri a lui Barker. Cu această ocazie aflăm că Avril pregăteşte şi un album nou, al şaptelea din carieră. Începuse înregistrările pentru acest disc încă din noiembrie 2020, alatuir de Mod Sun şi John Feldman.

"Bite Me" aminteşte de începutul anilor 2000, atunci când apăreau "Sk8er Boy" şi "Complicated", iar Avril cucerea topurile combinând rock-ul alternativ cu pop-punk şi o voce puternică. Compoziţiile sale erau adresate în general adolescenţilor şi au rezistat la trecerea timpului. "Girlfriend" a fost un hit atât de mare încât a fost înregistrată în 7 limbi diferite, inclusiv spaniolă, mandarină şi japoneză şi apoi inclusă în jocul de curse "Burnout" în toate acele versiuni sub tutela EA.

Fast forward în 2021, când o găsim pe Avril două două colaborări apreicate de public, cea cu Willow Smith pe "GROW" şi cea cu MOD SUN pe "Flames". În ultimii ani am mai ascultat şi single-uri ca "We Are Warriors" şi "I Fell In Love With the Devil", ceva mai sensibile şi cuminţi, cu mesaj de speranţă şi anti relaţii toxice. Odată cu asocierea cu Travis Barker cântăreaţa de 37 de ani a ieşit din acea zonă sensibilă şi intră în una mai "badass".

Travis, toboşarul Blink-182 a fondat DTA Records în 2019, în parteneriat cu Elektra Records. Colaborator frecvent cu Machine Gun Kelly, Travis ar putea să îl aducă pe rapper devenit icon pop-punk pe o piesă cu Avril. De fapt în decembrie 2020 MGK şi Lavigne au fost văzuţi în acelaşi studio, deci ni se pregăteşte ceva.

Avril Lavigne este activă din 1999 şi a cunoscut succesul de la vârste fragede. Apărea pe scenă cu Shania Twain la 15 ani şi la 15 ani semna un contract în valoare de 2 milioane de dolari.

Citește în continuare

Muzică nouă

Fiica lui Will Smith, Willow a lansat o nouă piesă rock, "Lipstick"

Fiica lui Will Smith, Willow Smith continuă să ne uimească prin piesele lansate, cea mai nouă fiind "Lipstick". Este un track rock alternativ care continuă în aceeaşi linie cu ultimul release, "Transparent Soul". Odată cu debutul acestui single am aflat şi când va sosi noul album al artistei. Toate detaliile le descoperiţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Willow Smith Lipstick
Videoclip Willow Smith Lipstick │ FOTO: Willow Smith

Piesa "Lipstick" şi videoclipul visualizer au debutat pe 25 iunie 2021. Clipul e unul simplu, format din prim planuri ale feţei lui Willow Smith, cu efecte psihedelice aplicate peste. Sunt momente în care melodia aminteşte de Paramore şi spre final ritmul încetineşte în mod neaşteptat şi se strecoară un bas pătrunzător, care adaugă o uşoară întunecime aceastei creaţii. Willow ne uimea în această primăvară prin lansarea piesei "Transparent Soul", un track rock alternativ pe care bătea la tobe celebrul Travis Barker de la Blink-182.

Au trecut 11 ani de la "Whip My Hair", primul hit al puştoaicei, care a primit discul de platină în SUA, iar acum Willow a pornit în cu totul altă direcţie. Albumul său de debut în rock se va numi "Lately I feel Everything" şi va sosi pe 16 iulie, deci fanii nu mai au mult de aşteptat. Tânăra de 20 de ani este fiica lui Will Smith şi Jada Pinkett Smith şi trebuie spus că şi Jada a avut o trupă de nu metal care s-a bucurat de ceva popularitate la începutul anilor 2000.

La puţin timp după lansarea lui "Transparent Soul" în acest an, Willow a declarat public că a fost victima bullying-ului în şcoală pentru că ascultă muzică rock, fiind de culoare. Cât despre noul disc, muziciana citează ca influenţe nume precum Paramore, My Chemical Romance şi Avril Lavigne. LP-ul va avea 11 piese şi vine după un album numit "Willow" lansat în 2019, "The 1st" din 2017, dar şi "Ardipithecus" din 2015. A mai apărut şi un material discografic colaborativ cu Tyler Cole în 2020, "The Anxiety".

Willow va cânta şi la chitară pe noul album şi nu excludem o colaborare cu fratele său, Jaden Smith, mereu deschis la experimente muzicale. Artista şi-a făcut debutul la Hollywood în 2007, în filmul "I Am Legend", în care Will Smith juca rol principal. Ulterior apărea în pelicula "Kit Kittredge: An American Girl", alături de Abigail Breslin. În iunie 2019, tânăra anunţa public că este bisexuală şi susţine relaţiile poli-amoroase.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2