Urmărește-ne în Social Media

Paramore - Caught In The Middle

Hayley Williams este ”Caught In The Middle” în noul videoclip lansat de Paramore. Vizualul colorat, inspirat pe alocuri de faimosul clip A-ha (”Take On Me”), este realizat de Computer Team, vechi prieteni și colaboratori ai formației.

”Am făcut un videoclip pentru ”Caught In The Middle” cu prietenii noștri de la Computer Team. S-au implicat în aproape toate videoclipurile noastre de pe cel mai recent album. Mulțumim, prieteni”, a scris Paramore pe pagina de Facebook a formației.

Piesa ”Caught In The Middle” este extrasă de pe albumul ”After Laughter”, descris într-un review realizat de NME drept ”un triumf al muzicii pop - dar care ascunde sub piesele sale energice o reală tristețe”.

After Laughter” a fost lansat pe 12 mai 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topurile US Top Alternative Albums și US Top Rock Albums (Billboard).

Tracklist ”After Laughter” - Paramore:

 1. "Hard Times"
 2. "Rose-Colored Boy"
 3. "Told You So"
 4. "Forgiveness"
 5. "Fake Happy"
 6. "26"
 7. "Pool"
 8. "Grudges"
 9. "Caught in the Middle"
 10. "Idle Worship"
 11. "No Friend"
 12. "Tell Me How"

Discul anterior Paramore, ce a purtat numele formației, a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației. De pe acest album au fost promovate single-urile "Now", "Still Into You", "Ain't It Fun".

PUBLICITATE
Comentarii