Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - psychofreak ft. WILLOW

Camila Cabello este sinceră și vulnerabilă în versurile noii piese ”psychofreak”, înregistrate în colaborare cu WILLOW. În contrast cu atitudinea și ținuta punk, artista vorbește fără filtru despre instabilitatea sa emoțională și nevoia de acceptare.

Cu un sound diferit de tot ce a lansat până acum, Camila Cabello afișează cea mai dură atitudine a sa de până acum. "Zidul" este ridicat, însă, tocmai pentru a ascunde vulnerabilitățile interioare, despre care artista ne povestește fără rețineri.

În versurile piesei "psychofreak", Camila face trimitere la lipsa ei de încredere în oameni, cu referire directă la partenerii de cuplu: "Sometimes I don’t trust the way I feel...When we’re makin' love, I wanna be there / And I wanna feel you pullin’ my hair / And believe the words you say in my ear".

Deși Camila nu a dezvăluit exact la ce persoană se referă în aceste versuri, potrivit unor detalii oferite într-un interviu cu Zane Lowe, acestea ar face trimitere la fostul iubit, Shawn Mendes. Unul dintre motivele pentru care cei doi s-ar fi despărțit ar fi problemele de anxietate ale artistei.

"Prioritățile mele au fluctuat și punctul meu de focus s-a schimbat de-a lungul anilor. În anii în care am fost împreună (cu Shawn) și chiar și în perioada în care am lucrat la acest album, și chiar și acum, atenția mea a fost și este focalizată pe dorința de a descoperi cum pot fi o persoană echilibrată. Cum pot eu, prin abordarea acestui subiect, să construiesc relații de încredere cu cei din jur? Cum pot să vorbesc despre lucrurile neplăcute despre care nu am vorbit cu nimeni și apoi să ajung într-un loc în care acești oameni, pentru că ei spun "Oh, da, relaționez complet", îmi pot valida propria experiență?", a detaliat Camila.

Piesa "psychofreak" se regăsește pe albumul "Familia", cel de-al treilea material de studio al artistei. Discul a fost lansat pe 8 aprilie și include și colaborarea sa cu Ed Sheeran, "Bam Bam".

Comentarii