Urmărește-ne în Social Media

Machine Gun Kelly feat Willow - Emo Girl

Machine Gun Kelly continuă să ţină viu spiritul pop punk prin colaborarea cu Willow Smith, fiica lui Smith, "Emo Girl". Am ascultat piesa cu câteva zile în urmă şi acum primim şi un videoclip care ne aruncă direct în cultura emo a începutului de mileniu.

La nivel de sunet acest track aminteşte de Blink-182, în vreme de partea lui Willow are ceva de Avril Lavigne. Vizualul este mult mai luminos şi mai Disneyificat faţă de cultura emo de la început de mileniu. De această dată avem un hibrid modern, cu o căciulă "P*ssy Hat" pe capul lui MGK, în vreme ce Willow se conturează ca vocea generaţiei sale, a rebeliunii şi fiica mamei ei, revendicând sound-ul rock alternativ al Jadei Pinkett Smith.

Invitatul special al acestui clip este Travis Barker, toboşarul Blink-182 şi poate artizanul schimbării de direcţie în cariera lui Machine Gun Kelly. Fiecare colaborare dintre cei doi, dar şi fiecare colaborare a lui Travis cu Avril Lavigne ne-a dus direct în 2003. Barker apare la început de clip cu figura unui "nerd", care le prezintă copiilor elemente reprezentative ale culturii emo de acum 20 de ani.

La final Travis îşi etalează imaginea clasică, cu colier cu ţepi, căciulă sa tipică şi tatuajele la vedere. Deja vizitatorii cei mici au cu frizuri şi machiaje emo. Revenirea acestei culturi fusese semnalata încă din 2019, când s-a reunit My Chemical Romance şi mai recent în 2021, când Avril Lavigne s-a întors la pop-punk. "Emo Girl" este un single de pe viitorul album al lui Machine Gun Kelly, "Maisream Sellout".

LP-ul va sosi pe 25 martie şi iniţial avea un alt nume, "Born With Horns". Travis Barker a produs acest album, iar noul videoclip a fost regizat de către Drew Kirsch. El este responsabil cu multiple clipuri hit, de la Shakira cu "Me Gusta" la Taylor Swift cu "Lover" şi "You Need to Calm Down". A regizat şi clipuri pentru John Legend şi AFI.

Machine Gun Kelly a lansat în august 2021 single-ul "Papercuts" şi a apărut recent pe piesa "Thought It Was a lui iann dior, cu Travis Barker din nou în ecuaţie, la tobe. Cei doi au făcut şi un legământ ciudat, făcându-şi tatuaje "Born With Horns", ceea ce face inedită schimbarea numelui de album.

Comentarii

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare