Urmărește-ne în Social Media

Machine Gun Kelly feat Willow - Emo Girl

Machine Gun Kelly continuă să ţină viu spiritul pop punk prin colaborarea cu Willow Smith, fiica lui Smith, "Emo Girl". Am ascultat piesa cu câteva zile în urmă şi acum primim şi un videoclip care ne aruncă direct în cultura emo a începutului de mileniu.

La nivel de sunet acest track aminteşte de Blink-182, în vreme de partea lui Willow are ceva de Avril Lavigne. Vizualul este mult mai luminos şi mai Disneyificat faţă de cultura emo de la început de mileniu. De această dată avem un hibrid modern, cu o căciulă "P*ssy Hat" pe capul lui MGK, în vreme ce Willow se conturează ca vocea generaţiei sale, a rebeliunii şi fiica mamei ei, revendicând sound-ul rock alternativ al Jadei Pinkett Smith.

Invitatul special al acestui clip este Travis Barker, toboşarul Blink-182 şi poate artizanul schimbării de direcţie în cariera lui Machine Gun Kelly. Fiecare colaborare dintre cei doi, dar şi fiecare colaborare a lui Travis cu Avril Lavigne ne-a dus direct în 2003. Barker apare la început de clip cu figura unui "nerd", care le prezintă copiilor elemente reprezentative ale culturii emo de acum 20 de ani.

La final Travis îşi etalează imaginea clasică, cu colier cu ţepi, căciulă sa tipică şi tatuajele la vedere. Deja vizitatorii cei mici au cu frizuri şi machiaje emo. Revenirea acestei culturi fusese semnalata încă din 2019, când s-a reunit My Chemical Romance şi mai recent în 2021, când Avril Lavigne s-a întors la pop-punk. "Emo Girl" este un single de pe viitorul album al lui Machine Gun Kelly, "Maisream Sellout".

LP-ul va sosi pe 25 martie şi iniţial avea un alt nume, "Born With Horns". Travis Barker a produs acest album, iar noul videoclip a fost regizat de către Drew Kirsch. El este responsabil cu multiple clipuri hit, de la Shakira cu "Me Gusta" la Taylor Swift cu "Lover" şi "You Need to Calm Down". A regizat şi clipuri pentru John Legend şi AFI.

Machine Gun Kelly a lansat în august 2021 single-ul "Papercuts" şi a apărut recent pe piesa "Thought It Was a lui iann dior, cu Travis Barker din nou în ecuaţie, la tobe. Cei doi au făcut şi un legământ ciudat, făcându-şi tatuaje "Born With Horns", ceea ce face inedită schimbarea numelui de album.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Jared Leto şi Machine Gun Kelly au 8 nominalizări la Zmeura de Aur; Iată nominalizările

Dacă în aceste zile se vorbeşte mai mult despre Premiile Oscar, Grammy sau alte decernări, nu uităm nici de latură întunecată a trofeelor cinematografice. E vorba despre Zmeura de Aur, care premiază anual cele mai slabe producţii. În acest an avem recorduri, deoarece rapperul Machine Gun Kelly a strâns 7 nominalizări la "Razzies". I se alătură Jared Leto şi Tom Hanks.

Publicat

pe

Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)
Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)

Parcă Zmeura de Aur e mai neiertătoare ca oricând în 2023 şi vedem mai multe nume mari decât de obicei pe listă. Mă refer în special la Tom Hanks şi Ana de Armas. Pe numele lor oficial Golden Raspberry Awards, premiile au ajuns la ediţia cu numărul 43. Ceremonia e ţinuta de obicei în acelaşi weekend cu Premiile Oscar şi "sărbătoreşte" cele mai slabe filme din ultimul an.

"Good Mourning", film în care joacă Machine Gun Kelly are nu mai puţin de 7 nominalizări. Artistul, care a făcut în ultimii ani tranziţia de la rapper la rocker a scris, regizat, a produs şi a jucat în această peliculă de tip stoner comedy. În ea mai apar şi Mod Sun şi Megan Fox. Filmul a beneficiat de o raritate: o notă de zero curat pe Rotten Tomatoes. MGK are nominalizări pentru "Cel mai slab actor", "Cel mai slab regizor", "Cel mai rău combo de pe ecran". Bifează nominalizări şi pentru cel mai slab scenariu şi cel mai slab film.

Prietenul rapperului, Pete Davidson este şi el pe listă, pentru "Cel mai slab actor secundar". Cumva nu acesta e filmul cel mai criticat, ci "Blonde", în care Ana de Armas o joacă pe Marilyn Monroe şi a strâns 8 nominalizări la Razzies. MGK nu e singurul rocker cu şanse mari la trofee de genul, deoarece Jared Leto, solistul Thirty Seconds to Mars e nominalizat pentru apariţia sa din filmul "Morbius".

"Morbius" are 5 nominalizări, iar Leto ar putea fi desemnat "Cel mai slab actor". Tom Hanks e nominalizat pentru rolul de Gepetto din "Pinocchio", versiunea Disney. "Jurassic World" Dominion" apare la categoria "Cel mai rău remake sau sequel". Din păcate nu avem şi o categorie de coloană sonoră sau melodie originală.

"Câştigătorii" deloc râvnitelor trofee vor fi anunţat pe 11 martie 2023, cu o zi înainte de Premiile Oscar.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2