Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Alicia Keys lansează un nou album pe 18 septembrie: "ALICIA"

Cei care au contact cu industria muzicală şi ştiu cu ce se mănâncă aceasta sunt la curent cu faptul că vinerea este o zi de foc pentru lansări de albume şi single-uri. Alicia Keys va lansa un nou album mâine, vineri, pe 18 septembrie şi acesta include câteva colaborări interesante. LP-ul a fost deja amânat de câteva ori din cauza pandemiei şi avem detalii despre el mai jos.
Coperta album Alicia Keys ALICIA

Coperta album Alicia Keys ALICIA │ FOTO: Alicia Keys

Alicia Keys va lansa albumul "ALICIA" pe 18 septembrie, acesta fiind LP-ul cu numărul 7 în discografia sa. Iniţial trebuia să vină pe 30 martie, dar a fost amânat din cauza pandemiei. Pe acest release vom găsi single-urile pe care le-am ascultat deja, "Underdog", "Show Me Love" (colaborare cu Miguel), dar şi "So Done", alături de Khalid. Alte single-uri cunoscute de public sunt "Love Looks Better", "Perfect Way to Die", "Time Machine" şi "Good Job".

Ultimul album lansat de Alicia Keys a fost "HERE" în 2016, iar între timp artista a prins un gig important la început de an 2020. Cântăreaţa R&B a prezentat gala premiilor Grammy şi a cântat piesa "Underdog" alături de Brittany Howard. În iunie am ascultat-o cântând "Perfect Way to Die" la BET Awards, o piesă care face aluzie la tumultul din SUA şi conflictele rasiale, dar şi la uciderea lui Geord Floyd. În martie artista şi-a lansat memoriile, sub numele de "More Myself: A Journey".

Odată cu lansarea de pe 18 septembrie, Alicia va ţine un concert special pentru fani, transmis prin live stream. Va fi o experienţă "vizuală, sonică şi emoţională" transmisă în parteneriat cu American Express. Teaserele de pe Instagram ne indică multiple filtre de culoare, efecte vizuale psihedelice şi o atmosferă specială pentru concert.

Pe noul disc îi vom putea asculta şi pe Sampha, Tierra Whack, Jill Scott şi mulţi alţii, pe un total de 15 piese noi. Iată tracklist-ul oficial:

 1. Truth Without Love
 2. Time Machine
 3. Authors of Forever
 4. Wasted Energy Feat. Diamond Platnumz
 5. Underdog
 6. 3 Hour Drive Feat. Sampha
 7. Me x 7 Feat. Tierra Whack
 8. Show Me Love Feat. Miguel
 9. So Done Feat. Khalid⁣
 10. Gramercy Park
 11. Love Looks Better
 12. You Save Me Feat. Snoh Aalegra
 13. Jill Scott Feat. Jill Scott
 14. Perfect Way To Die
 15. Good Job

Versurile sunt construite în jurul unor teme socio-politice şi ca o naraţiune a modului în care Alicia Keys percepe lumea din jurul său, dar şi pe sine. Sunt abordate şi teme precum brutatlitatea poliţiei, dar şi muncitorii esenţiali pentru societate. Albumul va fi promovat prin concerte pe marile arene ale lumii în 2021.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carlos Santana crede că drogurile au influențat vizibil muzica lui Jimi Hendrix și a altor staruri rock

Carlos Santana și-a amintit de zilele de aur ale Woodstock-ului, povestind într-un interviu despre legătura directă dintre creativitate și droguri....

Închide