Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - Trillions ft. Brent Faiyaz

Alicia Keys continuă să facă muzică R&B, un stil ce i se potrivește, dar care a pierdut din popularitate în ultimii ani. Noua piesă a artistei se numește ”Trillions” și este lansată în colaborare cu artistul american Brent Faiyaz, nominalizat la Grammy în 2016.

Piesa "Trillions" se regăsește pe "Keys II: Unlocked bonus tracks", o versiune nouă a albumului "Keys", ce a fost lansată pe 12 august. Discul are în plus patru piese, inclusiv single-ul "Come For Me" feat. Khalid & Lucky Daye.

Albumul original "Keys" a fost produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar.

"Un album. Două versiuni. Original și Unlocked. Cele originale vin din acea latură clasică a mea! Este acea AK pe care ne-o dorim! O revenire la origini.

Partea Unlocked este trecerea pieselor originale printr-o cu totul altă experiență sonică. Așa că eu și Mike WiLL Made ne-am întâlnit și am creat magie.

Împreună, ele sunt o fuziune a lumilor din interiorul meu, ce păstrează acest #KEYS ca ingredient cheie. Sunt extrem de entuziasmată să vi-l împărtășesc", a transmis Alicia într-o postare pe Instagram.

Materialul conține 14 piese pe Side A și 12 melodii pe Side B, o parte dintre ele fiind versiuni alternative ale compozițiilor de pe prima parte a discului. Albumul "KEYS" a primit, în general, recenzii favorabile, The Times, Evening Standard și The Telegraph oferindu-i 4 stele din 5. La capitolul vânzări nu a stat, însă, foarte bine, plasându-se pe locul 41 în topul US Billboard 200.

Comentarii