Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - Come For Me (Unlocked) ft. Khalid, Lucky Daye

Întoarsă la rădăcini, Alicia Keys ne dezvăluie colaborarea sa cu Khalid și Lucky Daye, pentru pentru piesa ”Come For Me”. Noul single face parte din colecția de piese Unlocked de pe cel mai recent material de studio, "KEYS".

Piesa "Come For Me (Unlocked)" este compusă de artistă împreună cu David Brown, Khalid Robinson, Jermaine Cole, Williams, Carter Lang și BJ Burton. Melodia este extrasă de pe albumul "KEYS", lansat de Alicia pe 10 decembrie 2021. Discul este produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar.

"Un album. Două versiuni. Original și Unlocked. Cele originale vin din acea latură clasică a mea! Este acea AK pe care ne-o dorim! O revenire la origini.

Partea Unlocked este trecerea pieselor originale printr-o cu totul altă experiență sonică. Așa că eu și Mike WiLL Made ne-am întâlnit și am creat magie.

Împreună, ele sunt o fuziune a lumilor din interiorul meu, ce păstrează acest #KEYS ca ingredient cheie. Sunt extrem de entuziasmată să vi-l împărtășesc", a transmis Alicia într-o postare pe Instagram.

Materialul conține 14 piese pe Side A și 12 melodii pe Side B, o parte dintre ele fiind versiuni alternative ale compozițiilor de pe prima parte a discului. Albumul "KEYS" a primit, în general, recenzii favorabile, The Times, Evening Standard și The Telegraph oferindu-i 4 stele din 5. La capitolul vânzări nu a stat, însă, foarte bine, plasându-se pe locul 41 în topul US Billboard 200.

Comentarii