Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

The Smashing Pumpkins lansează noul dublu album în noiembrie, un serial de animație urmând să apară în septembrie - TRAILER

The Smashing Pumpkins lansează la finele lunii noiembrie un dublu album intitulat "Cyr". Trupa a creat, de asemenea, un serial de animație ce va avea pe soundtrack piese de pe noul material.
Videoclip The Smashing Pumpkins Cyr

Videoclip The Smashing Pumpkins Cyr │ FOTO: The Smashing Pumpkins

Pandemia pare să le fi priit celor de la The Smashing Pumpkins. Formația va lansa pe 27 noiembrie un album dublu, ce va conține 20 de piese. Discul conceptual intitulat "Cyr" a fost produs de Billy Corgan și înregistrat în Chicago, Illinois, iar la realizarea lui au participat membrii fondatori James Iha și Jimmy Chamberlin, împreună cu chitaristul Jeff Schroeder.

Odată cu anunțul privind lansarea discului și dezvăluirea tracklistului, The Smashing Pumpkins le oferă fanilor și o surpriză - Billy Corgan a creat un serial de animație, intitulat "In Ashes". Acesta va avea cinci episoade, primele două, "As the Crow Flies" și "Inspirations, Aspirations", urmând să apară pe 25 septembrie. Tot atunci vom asculta și piese noi de pe noul album, soundtrack-ul acestui serial fiind construit pe muzica inclusă pe discul "Cyr" .

Tracklist The Smashing Pumpkins -"Cyr":

 1. The Colour of Love
 2. Confessions of a Dopamine Addict
 3. Cyr
 4. Dulcet in E
 5. Wrath
 6. Ramona
 7. Anno Satana
 8. Birch Grove
 9. Wyttch
 10. Starrcraft
 11. Purple Blood
 12. Save Your Tears
 13. Telegenix
 14. Black Forest, Black Hills
 15. Adrennalynne
 16. Haunted
 17. The Hidden Sun
 18. Schaudenfreud
 19. Tyger, Tyger
 20. Minerva

Până la apariția discului, The Smashing Pumpkins dezvăluie trailer-ul acestui serial, disponibil mai jos.

Trailer: The Smashing Pumpkins - In Ashes

Formația de rock alternativ The Smashing Pumpkins și-a început activitatea în 1988, în formula Billy Corgan (voce, chitară), James Iha (chitară), D'arcy Wretzky (bas) și Jimmy Chamberlin (tobe). Grupul încorporează în sound elemente din gothic rock, heavy metal, dream pop, psychedelic rock, progressive rock, shoegazing și muzică electronică.

Albumul care a adus trupei recunoaștere în zona mainstream a fost "Siamese Dream". Lansat în 1993, albumul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, vânzându-se în peste 30 de milioane de exemplare. Pe acest disc au fost incluse single-uri precum: "Cherub Rock", "Today", "Disarm" și "Rocket".

În 2000, trupa s-a destrămat, reunindu-se în 2006. Un an mai târziu a fost lansat albumul "Zeitgeist", care a urcat până pe poziția a doua în topul Billboard 200. Discul a fost certificat cu aur în America.

De-a lungul anilor, componența trupei a suferit multiple modificări, în prezent, din formație făcând parte Billy Corgan, James Iha, Jeff Schroeder și Jimmy Chamberlin.

Citește mai multe despre The Smashing Pumpkins
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys lansează un nou album pe 18 septembrie: "ALICIA"

Cei care au contact cu industria muzicală şi ştiu cu ce se mănâncă aceasta sunt la curent cu faptul că...

Închide