Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - Underdog

Alicia Keys a lansat piesa "Underdog", dedicată tuturor celor neglijaţi de societate, cei care pornesc cu şanse inegale şi se ridică deasupra condiţiei lor. Artista a creat un veritabil imn pop/R&B, care primeşte un videoclip plin de diversitate culturală. Îl puteţi viziona în articol.

Alicia Keys se pregăteşte să fie pentru a doua oară la rând gazda Premiilor Grammy şi rămâne în atenţia publicului prin acest release. În clipul piesei "Underdog" vedem personaje marginalizate social, din medii diferite. Versurile menţionează studenţi, doctori, mamele singure, iar Alicia le promite tuturor acestor "underdogs" că într-o zi se vor ridica sus de tot. Personajele centrale ale clipului sunt un bărbat cu veştminte orientale, o fată fugită de acasă şi un şofer Uber.

Vedem şi o fată în hijab care merge la balul de absolvire alături de prietenele sale. Până la final de clip protagoniştii ajung să cânte şi danseze alături de Alicia Keys şi să o acompanieze vocal. Noul single a fost compus împreună cu Ed Sheeran şi coprodus cu Johnny McDaid, cunoscut pentru colaborările cu Sheeran şi Pink. Despre acest release Alicia Keys a declarat următoarele:

Unele persoane pot crede că un cuvânt ca "underdog" este unul negativ, dar eu îl văd ca un cuvânt puternic care reprezintă oamenii care pot fi subestimaţi şi care totuşi se ridică la înălţimea provocărilor şi depăşesc aşteptările. Iubesc această piesă atât de mult pentru că e despre viaţa reală şi oamenii reali şi experienţele noastre.

Am fost cu toţii într-un moment în vieţile noastre în care a trebuit să ne luptăm fără şanse. Nu e niciodată uşor. Unul dintre versurile mele preferate din piesă este "Ei au spus că nu voi reuşi niciodată, dar am fost construită să rup şabloanele". Nu cred că există o persoană pe planetă care nu a simţit asta.

"Underdog" se va afla pe următorul album semnat Alicia Keys, intitulat "ALICIA". Acesta va sosi în prima parte a anului curent. Până acum am ascultat de pe disc piesele "Time Machine şi "Show Me Love", ultima un duet cu Miguel. Pe 26 ianuarie o vedem pe Alicia ca amfitrion al Premiilor Grammy 2020, unde vor cânta Aerosmith, Billie Eilish şi Lizzo.

Comentarii