Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Alicia Keys - Underdog

Alicia Keys a lansat piesa "Underdog", dedicată tuturor celor neglijaţi de societate, cei care pornesc cu şanse inegale şi se ridică deasupra condiţiei lor. Artista a creat un veritabil imn pop/R&B, care primeşte un videoclip plin de diversitate culturală. Îl puteţi viziona în articol.

Alicia Keys se pregăteşte să fie pentru a doua oară la rând gazda Premiilor Grammy şi rămâne în atenţia publicului prin acest release. În clipul piesei "Underdog" vedem personaje marginalizate social, din medii diferite. Versurile menţionează studenţi, doctori, mamele singure, iar Alicia le promite tuturor acestor "underdogs" că într-o zi se vor ridica sus de tot. Personajele centrale ale clipului sunt un bărbat cu veştminte orientale, o fată fugită de acasă şi un şofer Uber.

Vedem şi o fată în hijab care merge la balul de absolvire alături de prietenele sale. Până la final de clip protagoniştii ajung să cânte şi danseze alături de Alicia Keys şi să o acompanieze vocal. Noul single a fost compus împreună cu Ed Sheeran şi coprodus cu Johnny McDaid, cunoscut pentru colaborările cu Sheeran şi Pink. Despre acest release Alicia Keys a declarat următoarele:

Unele persoane pot crede că un cuvânt ca "underdog" este unul negativ, dar eu îl văd ca un cuvânt puternic care reprezintă oamenii care pot fi subestimaţi şi care totuşi se ridică la înălţimea provocărilor şi depăşesc aşteptările. Iubesc această piesă atât de mult pentru că e despre viaţa reală şi oamenii reali şi experienţele noastre.

Am fost cu toţii într-un moment în vieţile noastre în care a trebuit să ne luptăm fără şanse. Nu e niciodată uşor. Unul dintre versurile mele preferate din piesă este "Ei au spus că nu voi reuşi niciodată, dar am fost construită să rup şabloanele". Nu cred că există o persoană pe planetă care nu a simţit asta.

"Underdog" se va afla pe următorul album semnat Alicia Keys, intitulat "ALICIA". Acesta va sosi în prima parte a anului curent. Până acum am ascultat de pe disc piesele "Time Machine şi "Show Me Love", ultima un duet cu Miguel. Pe 26 ianuarie o vedem pe Alicia ca amfitrion al Premiilor Grammy 2020, unde vor cânta Aerosmith, Billie Eilish şi Lizzo.

Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE