Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Alicia Keys - So Done ft. Khalid

Alicia Keys și Khalid ne propun să intrăm într-o stare de meditație. Noul lor single se numește "So Done" și transmite un mesaj important: să ne desprindem de șabloanele societății.

Lansată împreună cu un videoclip regizat de Andy Hines, piesa "So Done" se înscrie în lista nenumăratelor melodii motivaționale lansate de Alicia Keys de-a lungul anilor. Melodia este înregistrată în colaborare cu Khalid, urmând a fi inclusă pe viitorul material de studio al artistei, "ALICIA".

Alicia Keys: "Piesa vorbește despre a fi sătul să te schimbi de dragul altora"

"Sunt atât de entuziasmată să împărtășesc lumii piesa "So Done". Noi credem că îți dă o stare de transă. Nu poți scăpa de această energie. Piesa vorbește despre a fi sătul să te schimbi de dragul altora și a te desprinde de ideile oricui îți spune cum ar trebui să arate viața ta", a declarat Alicia.

Albumul "ALICIA", ce va include acest nou single, va fi lansat în toamnă. Cel de-al 7-lea material de studio al artistei vine după o pauză de 4 ani de la discul precedent, "Here".

Anterior acestei melodii, Alicia Keys a lansat single-ul "Perfect Way To Die", o piesă manifest împotriva nedreptăţii, prin care artista acuză brutalitatea poliţiei.

 

 

Citește mai multe despre Alicia KeysKhalid
Videoclipuri cu Alicia KeysKhalid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE