Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - So Done ft. Khalid

Alicia Keys și Khalid ne propun să intrăm într-o stare de meditație. Noul lor single se numește "So Done" și transmite un mesaj important: să ne desprindem de șabloanele societății.

Lansată împreună cu un videoclip regizat de Andy Hines, piesa "So Done" se înscrie în lista nenumăratelor melodii motivaționale lansate de Alicia Keys de-a lungul anilor. Melodia este înregistrată în colaborare cu Khalid, urmând a fi inclusă pe viitorul material de studio al artistei, "ALICIA".

Alicia Keys: "Piesa vorbește despre a fi sătul să te schimbi de dragul altora"

"Sunt atât de entuziasmată să împărtășesc lumii piesa "So Done". Noi credem că îți dă o stare de transă. Nu poți scăpa de această energie. Piesa vorbește despre a fi sătul să te schimbi de dragul altora și a te desprinde de ideile oricui îți spune cum ar trebui să arate viața ta", a declarat Alicia.

Albumul "ALICIA", ce va include acest nou single, va fi lansat în toamnă. Cel de-al 7-lea material de studio al artistei vine după o pauză de 4 ani de la discul precedent, "Here".

Anterior acestei melodii, Alicia Keys a lansat single-ul "Perfect Way To Die", o piesă manifest împotriva nedreptăţii, prin care artista acuză brutalitatea poliţiei.

 

 

Publicat

pe

Comentarii