Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Fender oferă cursuri gratuite de chitară Fender Play în următoarele 3 luni

În această perioadă de auto izolare şi pandemie, multe companii au început să ofere servicii online gratuite pentru a ne găsi mai uşor ocupaţie în casă. Fender a ieşit în evidenţă mai nou prin faptul că ajută chitariştii aspiranţi să treacă peste monotonia zilelor. Gigantul instrumentelor muzicale va oferi 3 luni de gratuitate la lecţiile sale online de chitară pentru 100.000 de utilizatori.

Publicat

pe

Fender Play lectii de chitara gratuite
Fender Play lectii de chitara gratuite │ FOTO: Fender

Dacă aţi discutat cu cei care sunt în izolare de ceva vreme ştiţi că plictiseala şi monotonia pot să ducă spre depresie după câteva zile între 4 pereţi. Mulţi s-au apucat de citit, sport, au terminate sezoane întregi de seriale, în vreme ce alţii îşi redescoperă talente, precum cântatul la chitară. Fender vine în întâmpinarea lor, oferind lecţii gratuite de chitară. În plus, pun la bătaie bonus şi lecţii de cântat la chitară bas şi chiar la ukulele. Trebuie doar să fii unul dintre primii 100.000 care se înscriu la Fender Play.

Fender a anunţat deja şi că atât de mulţi muzicieni aspiranţi s-au înscris la lecţiile gratuite, că deja a început să aibă probleme cu site-ul. Producătorul de echipamente acustice şi instrumente a clarificat şi faptul că nu ţi se vor cere datele cardului pentru a te înscrie la lecţii de chitară. Fender Play este un sistem de lecţii muzicale, care a strâns peste 23.000 de recenzii de 5 stele şi peste 17.000 de ore petrecute în curriculum. 2500 de lecţii sunt incluse şi peste 13.000.000 de lecţii au fost date celor interesaţi până acum.

Poţi avea Fender Play ca aplicaţie pe telefon, pe tableta, pe PC sau din browser. În general abonamentul la serviciul Fender costă 9.99 dolari pe lună sau 89.99 dolari dacă plăteşti pe an. Fender oferă tutoriale video pe înţelesul tuturor, apelând la profesori de chitară reputaţi din toată lumea. Tutorialele acoperă sute de piese populare, de la single-uri pop, la clasice hard rock, country sau chiar blues. Nu doar Fender oferă lecţii, ci şi chitaristul Queen, Brian May, care şi-a învăţat fanii cum să cânte solo-ul "Bohemian Rhapsody", printr-un tutorial postat recent.

Rivalul Gibson a luat la rândul său măsuri, anunţând că va plăti fiecare dintre muncitorii săi cu 1000 de dolari după ce fabricile şi-au închis porţile. Bandcamp între timp a strâns peste 4 miloane de dolari pentru muzicienii mai puţin celebri şi fără venituri substanţiale în doar o singură zi.

Vă puteţi înscrie la Fender Play aici.

Comentează

Trending