Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2022 este amânată pe termen nedefinit

Producătorii Academiei de Înregistrări din SUA și ai rețelei CBS au anunțat amânarea galei premiilor Grammy 2022 din cauza incertitudinii cauzate de varianta Omicron. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 31 ianuarie, la Crypto.com Arena din Los Angeles.

Publicat

pe

Nominalizari Premiile Grammy 2022
Nominalizari Premiile Grammy 2022 │ FOTO: Grammy.com www.grammy.com

Anul 2022 începe cu amânări. Gala Grammy de anul acesta nu va mai avea loc pe 31 ianuarie din cauza răspândirii îngrijorătoare a noii variante Omicron.

"Având în vedere incertitudinea provocată de varianta Omicron, organizarea galei pe 31 ianuarie implică pur și simplu prea multe riscuri"

"După o reevaluare și o analiză atentă realizată împreună cu oficialii de stat și ai orașului (Los Angeles), experți în sănătate și siguranță, comunitatea artiștilor și numeroșii noștri parteneri, Academia de Înregistrări și CBS au decis amânarea celei de-a 64-a gale a Premiilor Grammy. Sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală, a audienței live și a sutelor de oameni care lucrează neobosit pentru a produce spectacolul nostru rămân prioritatea noastră principală. Având în vedere incertitudinea provocată de varianta Omicron, organizarea galei pe 31 ianuarie implică pur și simplu prea multe riscuri", au transmis miercuri producătorii Academiei de Înregistrări din SUA și ai rețelei TV CBS.

Noua dată la care gala Premiilor Grammy 2022 va avea loc nu a fost încă anunțată, momentan amânarea fiind pe termen nedefinit. Producătorii promit, însă, că vor anunța "în curând" ce se va întâmpla cu evenimentul. Comediantul Trevor Noah rămâne gazda galei de anul acesta.

Nominalizările la Premiile Grammy 2022 au fost anunțate pe 23 noiembrie. Cele mai multe nominalizări le-a cumulat anul acesta Jon Batiste, muzicianul primind 11. Acesta este urmat de Justin Bieber, Doja Cat și H.E.R., fiecare cu câte 8.

Costi Ioniță se numără printre compozitorii nominalizați la Premiile Grammy 2022. Acesta a lucrat la albumul "10", al artistei jamaicane Spice, material ce a fost inclus, anul acesta, pe lista nominalizărilor la Grammy, în categoria Best Reggae Album (Cel mai bun album reggae). Piesa pe care artistul român și-a pus amprenta se numește "Go Down Deh" și este lansată de Spice, pe numele real Grace Hamilton, în colaborare cu Shaggy și Sean Paul. Videoclipul melodiei  a fost lansat în luna mai, numele lui Costi Ioniță apărând și în descrierea de pe YouTube.

Trending