Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD și Neversea 2023 lansează campania "Student de 10"

Organizatorii UNTOLD și Neversea răsplătesc și în acest an excelența studenților de 10 din România, oferindu-le experiențe memorabile în cadrul campaniei "Student de 10". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Anne Marie la Untold 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Susținând performanța în educație, campania "Student de 10" va premia studenții de la universitățile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea.

Cum poți intra în posesia unui abonament gratuit prin campania Student de 10

Toți studenții de la universitățile de stat din România care trec sesiunea de vară cu nota maximă primesc un abonament gratuit de 4 zile la UNTOLD / Neversea. Studenții de 10 își vor putea ridica brățara de acces în baza unei dovezi (copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de la facultate etc) din zona de Acreditări a festivalurilor:

  • Pentru UNTOLD, doritorii sunt așteptați, începând cu prima zi de festival, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca pentru acreditări, să își ridice brățara de acces.
  • Pentru Neversea, doritorii sunt așteptați, începând cu prima zi de festival, la cortul pentru acreditări de la intrarea pe plaja NEVERSEA din Constanța pentru acreditări, să își ridice brățara de acces.

Absolvenții  care au trecut cu brio de sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentele la festivaluri la un preț special: 610,40 lei (taxe incluse) până pe data de 30 iunie pentru Neversea și 654,50 lei (taxe incluse), preț valabil până pe data de 9 iulie, pentru UNTOLD.

"Această campanie, <<Student de 10>>, este o campanie care aduce multă bucurie in rândul tinerilor cu rezultate excelente. E momentul în care răsplătim excelența și performanța în educație cu experiențe memorabile pentru absolvenții de 10. Cei care iau notă maximă la sesiunea de vară sunt invitații noștri la UNTOLD și Neversea", a declarat Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD și Neversea.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. La ediția de anul acesta au fost confirmați cei mai mari artiști și DJ ai lumii: Imagine Dragons, Bebe Rexha, David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Alok, Steve Aoki, KSHMR, Eric Prydz, Zhu, Alesso, Topic, Tujamo, Ava Max, Salvatore Ganacci, French Montana, Years & Years, Amelie Lens, Boris Brejcha și mulți alții.

Neversea, cel mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, a ajuns la cea de-a 5-a ediție. Anul acesta, la festivalul care va avea loc între 6 și 9 iulie în Constanța, vor ajunge peste 150 de artiști naționali și internaționali precum: Lil Uzi Vert, Ckay, J Balvin, Lil Pump, Alok, Don Diablo, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Claptone, Lost Frequencies, Steve Aoki, MORTEN, Tujamo, Vini Vici, Salvatore Ganacci.

Comentează

Trending