Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Căpitănescu - Fără tine

Alexandra Căpitănescu continuă promovarea EP-ului "Căpitanu" cu un nou videoclip. De data aceasta este pentru piesa "Fără tine". Te invităm să-l urmărești în articol.

"Fără tine" ne spune să ne luăm viața în propriile mâini și să nu lăsăm pe nimeni să ne împiedice în o trăi așa cum dorim. Melodia a fost compusă de Alexandra Căpitănescu, Amira Bugheata și Ștefan Paraschiv, iar videoclipul însoțitor a fost regizat de Codruța Corocea.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit.

Alexandra are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Tânăra are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

TRACKLIST EP "Căpitanu'":

  1. Căpitanu'
  2. Fără tine
  3. Paranornal
  4. Zodia Vrăjitor
  5. Umbra ta
Comentarii