Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD și Neversea 2023 premiază performanța în educație prin campania "Bac de 10"

Organizatorii UNTOLD și Neversea sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă inițiativa "Bac de 10". Performanța elevilor de 10 va fi recompensată cu intrare gratuită la festival. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Ajunsă la cea de-a 9-a ediție, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanței prin educație va premia elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat, cu acces gratuit la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD sau Neversea.

Inițiatorii campaniei cred în puterea educației, iar în ultimii 9 ani, UNTOLD și Neversea au oferit intrare gratuită și experiențe unice unui număr de peste 1.500 de absolvenți de 10.

Cum poți intra în posesia unui abonament gratuit prin campania "Bac de 10"

Toți elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la UNTOLD sau Neversea și un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România, partener al acestei campanii. Voucherul de cumpărături este valabil în toate magazinele din țară. Aceștia își vor putea ridica brățara de acces în festival și voucherul de cumpărături în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de "Acreditări" a fiecărui festival în parte:

  • Pentru UNTOLD, doritorii sunt așteptați, începând cu prima zi de festival, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca pentru acreditări, să își ridice brățara de acces.
  • Pentru Neversea, doritorii sunt așteptați, începând cu prima zi de festival, la cortul pentru acreditări de la intrarea pe plaja NEVERSEA din Constanța pentru acreditări, să își ridice brățara de acces.

Absolvenții care au trecut cu brio de sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentele la festivaluri la un preț special: 610,40 lei (taxe incluse) până pe data de 30 iunie pentru Neversea și 654,50 lei (taxe incluse), preț valabil până pe data de 9 iulie, pentru UNTOLD.

"Campania <<Bac de 10>> este cadoul nostru pentru rezultatele și munca depusă în decursul a patru ani de toți elevii de liceu. Campania recompensează motivația și performanța elevilor de 10. Au posibilitatea de a alege să petreacă la mare alături de prieteni sau să experimenteze universul UNTOLD. Ne dorim ca și în acest an să avem la festivalurile noastre cât mai mulți elevi de 10", a declarat Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD și Neversea.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. La ediția de anul acesta au fost confirmați cei mai mari artiști și DJ ai lumii: Imagine Dragons, Bebe Rexha, David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Alok, Steve Aoki, KSHMR, Eric Prydz, Zhu, Alesso, Topic, Tujamo, Ava Max, Salvatore Ganacci, French Montana, Years & Years, Amelie Lens, Boris Brejcha și mulți alții.

Neversea, cel mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, a ajuns la cea de-a 5-a ediție. Anul acesta, la festivalul care avea loc între 6 și 9 iulie în Constanța, vor ajunge peste 150 de artiști naționali și internaționali precum: Lil Uzi Vert, Ckay, J Balvin, Lil Pump, Alok, Don Diablo, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Claptone, Lost Frequencies, Steve Aoki, MORTEN, Tujamo, Vini Vici, Salvatore Ganacci.

Comentează

Trending