Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD și Neversea dau startul campaniei Blood Network 2023

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, Blood Network, care a ajuns la cea de-a 9-a ediție. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Blood Network, campanie UNTOLD & NEVERSEA
Blood Network, campanie UNTOLD & NEVERSEA

În 2023, campania Blood Network îi așteaptă pe eroii care salvează vieți să se implice, să susțină donarea de sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival. Perioada de desfășurare este 13 mai - 25 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară.

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ ȘI PRIMEȘTI BILET DE O ZI LA UNTOLD SAU NEVERSEA

Anul acesta, Alexandria și Galați se alătură inițiativei Blood Network. Numărul de orașe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge a ajuns la 12: Cluj-Napoca, Timișoara, Zalāu, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Ploiești, București, Târgu Mureș, Constanța, Alexandria și Galați.

Oamenii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date "Și Eu Donez" (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

În 2023, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria se alătură campaniei Blood Network și pune la dispoziție ambulanțe în fiecare dintre cele 12 orașe.

*Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile Blood Network 2023

 • 13 - 14 mai - Cluj-Napoca, Kaufland - Strada Fabricii 12
 • 20 - 21 mai - Târgu Mureș, Kaufland - Strada Gheorghe Doja 66
 • 20 - 21 mai - Timișoara, Kaufland - Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin
 • 27 - 28 mai - Craiova, Kaufland - Calea București 72
 • 27 - 28 mai - Alexandria, Kaufland - Calea București 168
 • 3 - 4 iunie - Sibiu - Kaufland - Strada Sibiului, DN 1A
 • 3 - 4 iunie - Piatra Neamț - Kaufland - Strada Obor 2A
 • 10 - 11 iunie - Zalău, Kaufland - Bulevardul Mihai Viteazul 49
 • 17 - 18 iunie - Ploiești, Kaufland - Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918
 • 17 - 18 iunie - Galați, Kaufland - Bulevardul Henri Coandă 7
 • 24 - 25 iunie - București, Kaufland - Strada Mihail Sebastian 88C
 • 24 - 25 iunie – Constanța, Kaufland - Bulevardul Tomis 437

Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, vor atașa o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

"La fiecare ediție am fost impresionați de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD și Neversea în această campanie care are scopul de a salva vieți. BLOOD NETWORK a ajuns la a 9-a ediție și am reușit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieți. Anul acesta am inclus în caravana BLOOD NETWORK două orașe, este vorba de Alexandria și Galați, avem suportul partenerilor noștri de tradiție de la Kaufland și al medicilor. În acest an ni se alătură și rețeaua Regina Maria, care ne oferă suport logistic. Noi îi așteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă, care ajunge în 12 orașe din România, dar și la centrele de transfuzii din țară. Suntem încrezători că vom reuși să primim mulți tineri donatori care vor să facă o faptă bună, să salveze o viață și să se bucure de experiențele noastre de festival, fie la UNTOLD, fie la Neversea", a declarat Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe.

PUBLICITATE
Comentează

Trending