Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul organizat de Linkin Park în memoria lui Chester Bennington va fi transmis live, pe YouTube

Fanii Linkin Park vor putea urmări live, pe YouTube, concertul organizat în memoria lui Chester Bennington. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, pe scenă urmând să urce atât membrii Linkin Park rămași în viață, cât și prieteni și colegi de breaslă precum Jonathan Davis de la Korn sau Daron Malakian de la System of a Down.

Publicat

pe

Chester Bennington
Chester Bennington

Concertul "Linkin Park and Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington", ce va avea loc pe 27 octombrie, va putea fi urmărit live online. Evenimentul va fi transmis pe canalul de YouTube al trupei Linkin Park începând cu ora 7:45 PM Pacific Standard Time, respectiv de la 5:45 dimineața în România, pe 28 octombrie.

La eveniment vor participa membrii trupei Linkin Park, formațiile Blink 182, Machine Gun Kelly, Avenged Sevenfold, Yellowcard și Bring Me the Horizon, Jonathan Davis de la Korn, Daron Malakian, Shavo Odadjian și John Dolmayan de la System of a Down și Kiiara.

Deși a avut rețineri în privința organizării acestui concert, Mike Shinoda a mărturisit că este un gest pe care toți membrii formației și-au dorit să îl facă, în ciuda dificultății susținerii unui show live.

”Știu că pentru unii din trupă este mai greu decât pentru alții să urce din nou pe scenă. Dar fiecare dintre noi și-a dorit la fel de mult să facem asta. Simțim că aceasta este cea mai potrivită modalitate prin care putem să-i aducem un omagiu lui Chester”, a declarat Mike Shinoda într-un interviu pentru KROQ.

Chester Bennington a murit pe 20 iulie. Solistul îndrăgitei trupe Linkin Park s-a sinucis în noaptea de miercuri spre joi, trupul său neînsuflețit fiind găsit în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles. Muzicianul avea doar 41 de ani.

La aproape 3 luni de la tragica sa moarte, Linkin Park a împărtășit publicului episodul înregistrat la ”Carpool Karaoke”. Videoclipul a fost făcut public în urma deciziei comune a colegilor de trupă și a familiei lui Chester. (Urmărește înregistrarea de la ”Carpool Karaoke”)

Comentează

Industria muzicala

Amy Lee, noul solist Linkin Park? Iată cum comentează artista zvonul

În ultima săptămână au apărut pe Internet o serie de zvonuri care o dădeau pe Amy Lee, solista Evanescence ca noul solist de la Linkin Park. Muziciana a simţit nevoia să reacţioneze, după ce fanii au stârnit un iureş online.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Teoretic proiectul Linkin Park e în standby, după ce solistul Chester Bennington şi-a luat viaţa în 2017. Discuţii despre un nou solist nu s-au purtat, iar fanii nu sunt convinşi că trupa ar trebui să continue fără Chester. Speculaţii au vorbit despre Oli Sykes de la Bring Me the Horizon ca solist nou sau poate chiar unul dintre fiii lui Chester, mai ales cel care a cântat cu fosta sa trupa Grey Daze.

E vorba despre Jaime Bennington, care are o voce similară cu tatăl său. Sau poate chiar Mike Shinoda ar putea prelua funcţia de solist. Cert e ca trupa nu pare gata să facă ceva în această direcţie. Ei bine Amy Lee a apărut ca propunere de solist în ultima vreme, încât artista a simţit nevoia să ia o poziţie în cadrul unui interviu cu iHeart Radio, filiala din Canada.

Ce e drept zvonurile au precizat doar ca "Linkin Park a recrutat o solistă" şi atât, nu neapărat Amy Lee. Iată spusele lui Amy:

"Acesta este un compliment incredibil. Nu am auzit asta. Nu, nu am fost contactată de LINKIN PARK sau ceva de genul. Dar sunt un mare fan și simt că lumea noastră, fanii noștri, sunt în mare parte aceleași persoane. Este foarte drăguț. Niciodată... Am cântat împreună la concerte? Nu știu dacă EVANESCENCE și LINKIN PARK au fost la un festival împreună sau ceva de genul. Ne-am întâlnit. Am fost în studio în același timp. Când am făcut "Fallen" , am reușit doar să am o conversație sau două cu Chester. A fost foarte drăguț. Dar nu, nu este adevărat. Dar este minunat. Ar trebui să mă întrebe despre asta. Nu am foarte mult timp liber, dar aș putea să fac asta cu jumătate de normă."

Zvonul despre recrutarea unei soliste de către Linkin Park a fost pornit de către solistul Jay Gordon de la trupa ORGY în cadrul unui interviu radio recent. Jay şi-a retras spusele apoi într-o postare apologetică pe Facebook. A spus şi că i-au fost scoase din context cuvintele. În timpul turneului din 2022 cu Halestorm, Lee şi Lzzy Hale au cântat coveruri după Linkin Park, mai precis piesa "Heavy" la fiecare concert.

[https://www.youtube.com/watch?v=WpsmWbx9xIQ]

Citește în continuare

Trending