Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Linkin Park, într-o scrisoare deschisă pentru Chester: "Ne-ai unit și ne-ai învățat să fim mai umani"

Membrii trupei Linkin Park își iau rămas bun de la Chester Bennington printr-o scrisoare deschisă, încărcată de emoție. Mesajul formației se încheie cu un link către un site ce poartă numele lui Chester. Prin intermediul acestei platforme, Linkin Park oferă sprijin celor care suferă de depresie sau trec prin momente dificile.
Chester Bennington

Chester Bennington

”Dragă Chester,

Inimile noastre sunt frânte. Efectele acestui șoc dureros și negarea continuă să cutremure familia noastră, în vreme ce ne confruntăm cu ceea ce s-a întâmplat. Ai atins inimile atâtor oameni, poate chiar mai mulți decât ai fi crezut. În ultimele zile, am observat o revărsare de iubire și compasiune, exprimată atât public, cât și privat, mesajele venind din toate colțurile lumii. Talinda și familia apreciază acest sprijin și vor ca toată lumea să știe că ai fost cel mai bun soț, fiu și tată; familia nu va mai fi niciodată completă fără tine.

Când vorbeam despre viitorul trupei, entuziasmul tău era molipsitor. Absența ta lasă un gol ce nu va putea fi niciodată acoperit - persoana exuberantă, amuzantă, ambițioasă, creativă, prietenoasă și generoasă din încăpere lipsește. Încercăm să ne amintim faptul că demonii care ni te-au luat dintre noi au făcut întotdeauna parte din tine. Până la urmă, tocmai felul în care cântai despre acești demoni i-au făcut pe oameni să te iubească. I-ai afișat fără rețineri, și făcând asta, ne-ai unit și ne-ai învățat să fim mai umani. Erai cea mai inimoasă persoană și arătai asta lumii fără rezerve.

Dragostea noastră pentru a face muzică și a cânta nu poate fi înlocuită. Deși nu știm ce cale vom urma în viitor, știm că ne-ai făcut viețile mai frumoase fiecăruia dintre noi. Îți mulțumim pentru acest dar. Te iubim și îți simțim lipsa.

Până ne vom revedea,

LP

Vizitați Chester.LinkinPark.com

Chester Bennington a murit pe 20 iulie. Solistul îndrăgitei trupe Linkin Park s-a sinucis în noaptea de miercuri spre joi, trupul său neînsuflețit fiind găsit în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles. Muzicianul avea doar 41 de ani.

Turneul ”One More Light”, început de Linkin Park pe 6 mai 2017, a fost anulat pe 21 iulie.

LIVE VIDEO: Linkin Park - "Crawling" (ultimul concert al trupei)

Citește mai multe despre Chester BenningtonLinkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones lucrează la un nou album, primul material original în ultimii 12 ani

Legendara trupă The Rolling Stones ar lucra la un nou album, judecând după teaserele oferite chiar de către Keith Richards...

Închide