Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul în memoria lui Taylor Hawkins de pe Wembley va fi transmis live pe YouTube

Nume mari din muzica internațională îi vor aduce un omagiu regretatului toboșar Foo Fighters, Taylor Hawkins, în cadrul unui concert de proporții, ce va avea loc pe stadionul Wembley din Londra. Evenimentul programat pe 3 septembrie va putea fi urmărit live atât la TV, cât și pe YouTube.

Publicat

pe

Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters
Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters │ FOTO: Captură YouTube

La aproape jumătate de an de la moartea lui Taylor Hawkins, prieteni și colegi de breaslă îi vor aduce un omagiu regretatului toboșar în cadrul a două mari concerte. Cu aprobarea familiei lui Hawkins se va organiza un show tribute în Londra și unul în Los Angeles. Cel din Marea Britanie va avea loc pe 3 septembrie, pe Wembley, iar cel din Statele Unite pe 27 septembrie, la Kia Forum.

Show-ul programat să aibă loc pe Wembley va începe de la ora 11:30 Eastern Time (ET), respectiv 18:30 ora României, și va fi trasmis la nivel internațional de Pluto TV. Concertul va putea și urmărit live și online, pe canalul oficial de YouTube al MTV.

Cine va participa la show-ul in memoriam Taylor Hawkins de pe Wembley

Prieteni, fani, foști colaboratori și colegii din Foo Fighters vor participa la show-ul de pe 3 septembrie din Londra. Lista de invitați îi include pe:

  • Geddy Lee și Alex Lifeson (RUSH), John Paul Jones (Led Zeppelin), Liam Gallagher, Roger Taylor și Brian May (Queen), Krist Novoselic (Nirvana), Stewart Copeland (The Police), Chris Chaney (Jane’s Addiction), Joshua Homme și Alain Johannes (Queens of the Stone Age), Chrissie Hynde (Pretenders), Dave Chappelle, Chris Rock, Nandi Bushell, Nile Rodgers, Wolfgang Van Halen, Omar Hakim și membrii trupei de cover-uri a lui Hawkins, Chevy Metal.

Nume mari din muzică vor participa și la show-ul din Los Angeles, în lineup fiind menționați Alanis Morissette, Miley Cyrus, Chad Smith din Red Hot Chili Peppers și Pink. O serie de invitați surpriză vor completa ambele lineup-uri, atât pe cel al show-ului de pe Wembley, cât și pe cel al concertului din LA.

Taylor Hawkins a murit la vârsta de 50 de ani

Taylor Hawkins s-a stins din viață anul acesta, pe 25 martie. A fost membru Foo Fighters vreme de 25 de ani, din 1997, venind în trupă după plecarea lui William Goldsmith. Pe lângă rolul de baterist, Taylor participa la înregistrări și vocal, cu chitara sau la pian. A contribuit inclusiv pe partea de compoziție. Înainte de a activa în Foo Fighters, acesta îi însoțise în turnee pe Sass Jordan și Alanis Morissette.

Trending