Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

PIAF! The Show, în interpretarea artistei Nathalie Lermitte, ajunge la București

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, ajunge în sfârsit și în România. Evenimentul va avea loc pe 3 octombrie, la Sala Palatului din București, iar biletele sunt disponibile online. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nathalie Lermitte în PIAF! The Show
Nathalie Lermitte în PIAF! The Show │ FOTO: PIAF! The Show

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele unor celebre teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show, Nathalie Lermitte poarta spectatorul prin cariera și viața "Micii Privighetori" - cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau "Milord", într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

Despre Nathalie Lermitte

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermitte, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței.

Nathalie Lermitte s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album "Tu es tout ce que j’aime". Melodia care dă și titlul albumul a fost remarcată de posturile de radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent, lansând astfel cariera națională a artistei.

Cântăreața și-a continuat cariera înregistrând numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune și animații. Anul 1989 a marcat începuturile artistei în teatrul muzical, fiind abordată să joace în spectacolul "Starmania" timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internațional încheiat în Moscova și Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminând cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf.

Prețuri bilete PIAF! The Show la Sala Palatului

Bilete pentru spectacolul de la Sala Palatului pot fi achiziționate online, la prețuri cuprinse între 155 și 415 lei, în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Comentează

Trending