Urmărește-ne în Social Media

Linkin Park - Lost

Linkin Park ne oferă momentul la care visam de 20 de ani: lansarea unei piese noi de pe albumul "Meteora". Odată cu aniversarea a 20 de ani de existenţă a LP-ului primim melodia "Lost", alături de un videoclip animat. Ne dă fiori să auzim din nou vocea lui Chester Bennington.

"Lost" este o piesă extrasă din sesiunile de înregistrare "Meteora", care nu a mai ajuns pe discul în format final, aşa cum îl ştim. Pe de altă parte Linkin Park vrea să aniverseze cele două decenii de existenţă ale discului lansând o ediţie Deluxe specială. Melodia este una mai soft, suavă şi cu accent mare pe clape lui Mr. Hahn şi mixajele sale, dar şi pe vocea plină de încărcătură a lui Chester Bennigton.

Videoclipul este unul anime, cum se purta la început de mileniu, iar Chester devine un personaj animat, alături de colegii de trupă şi nişte figuri adolescentine care se scufundă în valuri metaforice. Se pare că acest videoclip a fost realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale. Materialul a fost regizat de către Maciej Kuciara şi pplpleasr, produs de către Shibuya şi include opere AI semnate Kaiber, Jacky Lu şi Sagans.

Linkin Park a anunţat oficial ediţia aniversară de 20 de ani a celui de-al doilea album din carieră, "Meteora", care a sosit în 2003. Un box set special super deluxe va include 4 CD-uri, 3 DVD-uri şi 5 discuri vinil, plus alte extra-uri. Mike Shinoda, chitarist şi backing vocal al trupei a explicat că descoperirea lui "Lost" în arhivele trupei a fost ca "găsirea unei poze favorite pe care ai uitat că ai făcut-o, ca şi cum aştepta momentul potrivit să se dezvăluie".

Artistul a menţionat şi că fanii solicitau de ani buni ca grupul să lanseze "ceva" cu vocea lu Chester Bennington. Acesta şi-a luat viaţa în 2017, punând capăt poveştii Linkin Park. Fanii ştiu totuşi că în arhive mai sunt demo-uri, B-sides şi raritaţi pe care nu le-au auzit încă. Ediţia deluxe de "Meteora" va fi pusă în vânzare pe 7 aprilie, sub formă de ediţii limitate fizice, cu vinil, cărţi cu poze, postere, litografi.

CD-urile şi vinilurile includ 19 demo-uri şi raritaţi din arhivele de studio Linkin Park, precum piesele "Unfortunate" şi "Halo", plus 10 live-uri rare.

Comentarii