Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Clipul cu Chester Bennington la Carpool Karaoke, împărtășit publicului cu acordul familiei - VIDEO

La aproape 3 luni de la tragica moarte a lui Chester Bennington, Linkin Park împărtășește publicului episodul înregistrat la ”Carpool Karaoke”. Videoclipul a fost făcut public în urma deciziei comune a colegilor de trupă și a familiei lui Chester.

Publicat

pe

Linkin Park la Carpool Karaoke
Linkin Park la Carpool Karaoke

Linkin Park oferă fanilor formației o nouă înregistrare emoționantă cu Chester Bennington. Cu doar câteva zile înainte de a muri, solistul Linkin Park a filmat împreună cu trupa un episod din seria Carpool Karaoke, decizia de a fi împărtășită publicului fiind lăsată familiei.

Cu acordul celor apropiați lui Chester, clipul cu Linkin Park la Carpool Karaoke este dezvăluit fanilor, stârnind, fără doar și poate, nostalgia și regretul celor care l-au apreciat, ca om și muzician.

”Cu binecuvântarea familiei lui Chester și a colegilor de trupă, vă împărtășim acest episod și i-l dedicăm lui Chester”, apare în preambulul clipului.

Gazda episodului este actorul Ken Jeong. În calitate de fan al formației, acesta le prezintă membrilor Linkin Park diverse sugestii, care mai de care mai amuzante: coregrafii, schimbări de componență și chiar modificarea numelui trupei. Printre melodiile interpretate la karaoke se numără ”Hey Ya” de la Outkast, “Numb,” “In the End” și “Talking to Myself” de la Linkin Park, precum și “Under the Bridge”, de la Red Hot Chili Peppers.

VIDEO: Linkin Park la Carpool Karaoke

Chester Bennington a murit pe 20 iulie. Solistul îndrăgitei trupe Linkin Park s-a sinucis în noaptea de miercuri spre joi, trupul său neînsuflețit fiind găsit în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles. Muzicianul avea doar 41 de ani.

Turneul ”One More Light”, început de Linkin Park pe 6 mai 2017, a fost anulat pe 21 iulie.

Comentează

Trending