Urmărește-ne în Social Media

Linkin Park - Friendly Fire

Linkin Park a dezvăluit "Friendly Fire", o piesă ce conține vocea regretatului solist Chester Bennington. Mai mult, formația pregătește lansarea unei compilații cu cele mai mari hit-uri. Găsești în articol mai multe detalii.

Linkin Park le prezintă fanilor "Friendly Fire", o piesă înregistrată în timpul sesiunilor pentru albumul "One More Light" din 2017. Melodia cuprinde părți vocale interpretate de solistul Chester Bennington care a plecat dintre noi în același an. "Friendly Fire" este acompaniată de un videoclip regizat și editat de Mark Fiore.

Odată cu "Friendly Fire", Linkin Park a anunțat că lansează un album cu cele mai mari hit-uri de carieră. "Papercuts (Singles Collection 2000-2023)" va fi disponibil din 12 aprilie prin Warner Records.

Tracklist-ul pentru "Papercuts" variază de la hit-uri timpurii precum "In the End" și "Somewhere I Belong", la "Castle of Glass" și "One More Light” până la rarități precum "QWERTY". Albumul va fi disponibil pe toate platformele digitale și pe CD, casete și diverse variante de vinil, inclusiv o ediție cu animație Zoetrope.

"Papercuts" vine după alte două surprize muzicale din partea Linkin Park. În 2020, a lansat un box set ce sărbătorea aniversarea de 20 de ani a albumului "Hybrid Theory". Anul trecut, trupa a gândit un alt set aniversar, de data aceasta pentru "Meteora", ce a cuprins "Lost" și "Fighting Myself", melodii nelansate anterior.

Comentarii