Urmărește-ne în Social Media

Linkin Park - Friendly Fire

Linkin Park a dezvăluit "Friendly Fire", o piesă ce conține vocea regretatului solist Chester Bennington. Mai mult, formația pregătește lansarea unei compilații cu cele mai mari hit-uri. Găsești în articol mai multe detalii.

Linkin Park le prezintă fanilor "Friendly Fire", o piesă înregistrată în timpul sesiunilor pentru albumul "One More Light" din 2017. Melodia cuprinde părți vocale interpretate de solistul Chester Bennington care a plecat dintre noi în același an. "Friendly Fire" este acompaniată de un videoclip regizat și editat de Mark Fiore.

Odată cu "Friendly Fire", Linkin Park a anunțat că lansează un album cu cele mai mari hit-uri de carieră. "Papercuts (Singles Collection 2000-2023)" va fi disponibil din 12 aprilie prin Warner Records.

Tracklist-ul pentru "Papercuts" variază de la hit-uri timpurii precum "In the End" și "Somewhere I Belong", la "Castle of Glass" și "One More Light” până la rarități precum "QWERTY". Albumul va fi disponibil pe toate platformele digitale și pe CD, casete și diverse variante de vinil, inclusiv o ediție cu animație Zoetrope.

"Papercuts" vine după alte două surprize muzicale din partea Linkin Park. În 2020, a lansat un box set ce sărbătorea aniversarea de 20 de ani a albumului "Hybrid Theory". Anul trecut, trupa a gândit un alt set aniversar, de data aceasta pentru "Meteora", ce a cuprins "Lost" și "Fighting Myself", melodii nelansate anterior.

Comentarii

Industria muzicala

Amy Lee, noul solist Linkin Park? Iată cum comentează artista zvonul

În ultima săptămână au apărut pe Internet o serie de zvonuri care o dădeau pe Amy Lee, solista Evanescence ca noul solist de la Linkin Park. Muziciana a simţit nevoia să reacţioneze, după ce fanii au stârnit un iureş online.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Teoretic proiectul Linkin Park e în standby, după ce solistul Chester Bennington şi-a luat viaţa în 2017. Discuţii despre un nou solist nu s-au purtat, iar fanii nu sunt convinşi că trupa ar trebui să continue fără Chester. Speculaţii au vorbit despre Oli Sykes de la Bring Me the Horizon ca solist nou sau poate chiar unul dintre fiii lui Chester, mai ales cel care a cântat cu fosta sa trupa Grey Daze.

E vorba despre Jaime Bennington, care are o voce similară cu tatăl său. Sau poate chiar Mike Shinoda ar putea prelua funcţia de solist. Cert e ca trupa nu pare gata să facă ceva în această direcţie. Ei bine Amy Lee a apărut ca propunere de solist în ultima vreme, încât artista a simţit nevoia să ia o poziţie în cadrul unui interviu cu iHeart Radio, filiala din Canada.

Ce e drept zvonurile au precizat doar ca "Linkin Park a recrutat o solistă" şi atât, nu neapărat Amy Lee. Iată spusele lui Amy:

"Acesta este un compliment incredibil. Nu am auzit asta. Nu, nu am fost contactată de LINKIN PARK sau ceva de genul. Dar sunt un mare fan și simt că lumea noastră, fanii noștri, sunt în mare parte aceleași persoane. Este foarte drăguț. Niciodată... Am cântat împreună la concerte? Nu știu dacă EVANESCENCE și LINKIN PARK au fost la un festival împreună sau ceva de genul. Ne-am întâlnit. Am fost în studio în același timp. Când am făcut "Fallen" , am reușit doar să am o conversație sau două cu Chester. A fost foarte drăguț. Dar nu, nu este adevărat. Dar este minunat. Ar trebui să mă întrebe despre asta. Nu am foarte mult timp liber, dar aș putea să fac asta cu jumătate de normă."

Zvonul despre recrutarea unei soliste de către Linkin Park a fost pornit de către solistul Jay Gordon de la trupa ORGY în cadrul unui interviu radio recent. Jay şi-a retras spusele apoi într-o postare apologetică pe Facebook. A spus şi că i-au fost scoase din context cuvintele. În timpul turneului din 2022 cu Halestorm, Lee şi Lzzy Hale au cântat coveruri după Linkin Park, mai precis piesa "Heavy" la fiecare concert.

[https://www.youtube.com/watch?v=WpsmWbx9xIQ]

Citește în continuare