Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adolescenta Grace VanderWaal a lansat melodia "Sick of Being Told" - AUDIO

Grace VanderWaal, adolescenta de 13 ani care anul trecut a câștigat concursul de talente muzicale "America's Got Talent" revine cu un nou single - "Sick of Being Told". Melodia poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Grace VanderWall - artwork Sick Of Being Told
Grace VanderWall - artwork Sick Of Being Told

Grace VanderWaal continuă dezvăluirile muzicale de pe viitorul ei album de debut. "Sick of Being Told" vine după succesul recent al single-ului "Moonlight", urmărit de aproape 10 milioane de ori pe canalul ei Vevo de pe Youtube (cumulat clip și audio), în prima lună.

"Sick of Being Told" este o piesă despre răzvrătirea adolescentină, versurile dezvăluind dorința de a urma propria cale și de a i se acorda încredere în reușită.

"Sick of Being Told" este un cântec de revoltă, care descrie acel moment în care ești pregătit să mergi pe cont propriu. Este o melodie despre auto-determinare", spune Grace.

Melodia a fost produsă de Kinetics & One Love și lansată prin intermediul casei de discuri Columbia Records, care a semnat cu Grace în urma câștigării celui de-al 11-lea sezon "America's Got Talent".

După 5 ore de la lansare, "Sick of Being Told" înregistrase peste 200.000 de redări pe Youtube, număr ce prefigurează succesul single-ului și atestă popularitatea online de care se bucură Grace.

Grace VanderWaal are la activ un EP, "Perfectly Imperfect" (2016), ce conține 4 piese compoziții proprii. Materialul a debutat pe poziția a 9-a în Billboard 200. În 2017, Grace a câștigat Radio Disney Music Award pentru Cel mai bun artist debutant.

Trending