Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Adolescenta Grace VanderWaal a lansat melodia "Sick of Being Told" - AUDIO

Grace VanderWaal, adolescenta de 13 ani care anul trecut a câștigat concursul de talente muzicale "America's Got Talent" revine cu un nou single - "Sick of Being Told". Melodia poate fi ascultată pe InfoMusic.
Grace VanderWall - artwork Sick Of Being Told

Grace VanderWall - artwork Sick Of Being Told

Grace VanderWaal continuă dezvăluirile muzicale de pe viitorul ei album de debut. "Sick of Being Told" vine după succesul recent al single-ului "Moonlight", urmărit de aproape 10 milioane de ori pe canalul ei Vevo de pe Youtube (cumulat clip și audio), în prima lună.

"Sick of Being Told" este o piesă despre răzvrătirea adolescentină, versurile dezvăluind dorința de a urma propria cale și de a i se acorda încredere în reușită.

"Sick of Being Told" este un cântec de revoltă, care descrie acel moment în care ești pregătit să mergi pe cont propriu. Este o melodie despre auto-determinare", spune Grace.

Melodia a fost produsă de Kinetics & One Love și lansată prin intermediul casei de discuri Columbia Records, care a semnat cu Grace în urma câștigării celui de-al 11-lea sezon "America's Got Talent".

După 5 ore de la lansare, "Sick of Being Told" înregistrase peste 200.000 de redări pe Youtube, număr ce prefigurează succesul single-ului și atestă popularitatea online de care se bucură Grace.

Grace VanderWaal are la activ un EP, "Perfectly Imperfect" (2016), ce conține 4 piese compoziții proprii. Materialul a debutat pe poziția a 9-a în Billboard 200. În 2017, Grace a câștigat Radio Disney Music Award pentru Cel mai bun artist debutant.

Citește mai multe despre Grace VanderWaal
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queens of the Stone Age prezintă piesa "The Evil Has Landed", single de pe albumul "Villains" - AUDIO

Cum poţi să îi introduci pe cei de la Queens of the Stone Age într-o categorie de muzică? Ar fi...

Închide