Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Timothée Chalamet este un canibal îndrăgostit în "Bones and All" - TEASER

Filmul "Bones and All" a primit un teaser trailer în care îl vedem pe Timothée Chalamet în rolul lui Lee, un adolescent cu o "dietă" interesantă. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Bones and All"
Timothée Chalamet în "Bones and All" │ FOTO: captură ecran / Timothée Chalamet (@RealChalamet) twitter.com

"Bones and All" marchează reuniunea actorului cu regizorul Luca Guadagnino, al cărui film din 2017 "Call Me by Your Name” i-a adus lui Chalamet prima nominalizare la Oscar. Filmul este programat pentru o premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneția, ce are loc în perioada 31 august - 10 septembrie. Pelicula va ajunge și în cinematografe începând cu data de 23 noiembrie.

Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, filmul îi are în prim plan pe Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalamet), un cuplu de canibali, și călătoria lor prin America. Distribuția filmului este completată de Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz și Mark Rylance.

Potrivit publicației Consequence, "Bones and All" spune povestea unei primei iubiri între o tânără care învață cum să supraviețuiască la marginile societății și un hoinar lipsit de drepturi. Aceștia se întâlnesc și pornesc într-o călătorie ce îi poartă pe drumuri secundare, pasaje ascunse și capcane ale Americii lui Ronald Reagan. Dar, în ciuda eforturilor lor, toate drumurile duc înapoi la trecutul lor terifiant și la o poziție finală care va determina dacă dragostea lor poate supraviețui diferenței lor.

Scenariul este scris de David Kajganich, care a lucrat anterior cu Guadagnino la "Suspiria" și "A Bigger Splash". "Bones and All" este produs de Guadagnino, Theresa Park, Marco Morabito, Dave Kajganich, Francesco Melzi d’Eril, Lorenzo Mieli, Gabriele Moratti, Peter Spears și Chalamet. Giovanni Corrado, Raffaella Viscardi, Marco Colombo și Moreno Zani sunt producători executivi.

TEASER "Bones and All":

https://twitter.com/jetpack/status/1557462650581311490

Muzică și film

Dune 2 a avut premiera la Londra; Când se poate vedea în România?

Dacă staţi pe reţelele de socializare aţi remarcat probabil o avalanşă de fotografii cu Zendaya într-un costum futurist, promovând lansarea filmului "Dune 2". Sau Timothee Chalamet în haine aproape la fel de extravaganţe. Ei bine imaginile sunt de la premiera lui "Dune 2" la Londra, iar în acest articol aflaţi când are noul film premiera la noi.

Publicat

pe

Dune Partea a Doua Poster
Dune Partea a Doua Poster │ FOTO: Warner Bros

Un film amânat deja de câteva ori, "Dune 2" este regizat ca şi prima parte de către canadianul Denis Villeneuve. "Dune: Partea a Doua" îi readuce pe fani pe planeta Arrakis, alături de personaje ca Paul Atreides, jucat de Timothee Chalamet şi Chani, jucată de Zendaya. În această parte, Paul Atreides se va alătura poporului Fremen pentru a se lupta cu Casa Harkonnen.

Rebecca Fergusson se întoarce în rolul lui Lady Jessica, iar Javier Bardem va fi liderul Fremen Stilgar. Mulţi aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va achita Austin Butler de rolul villain-ului Feyd-Rautha, după ce ne-a oferit un Elvis convingător acum 2 ani. În această perioadă de început de an 2024 îl vedeţi în "Masters of the Air", alături de Barry Keoghan, un serial care ai jura că e înrudit cu "Camarazi de Război" sau "Pacific".

Legendarul Christopher Walken este probabil cel mai mare nume de actor din noul "Dune", jucând rolul împăratului Shaddam al IV-lea. Primul film a debutat în 2021, iar partea a doua a avut probleme pe rând cu pandemia şi apoi cu greva scenariştilor. Filmările s-au făcut în Budapesta, Italia, Iordania, Emiratele Arabe între iulie şi decembrie 2022.

Iniţial "Dune: Parte a Doua" trebuia să apară la final de 2023. A avut premiera la Londra pe 15 februarie 2024, iar în SUA va fi lansat pe 1 martie 2024.

Premieră în România

Şi acum să vedem când debutează "Dune: Part Two" în România. Oficial, data lansării ar fi 15 martie 2024, dar Cinemagia și Cinemacity îl listează pentru "28.02.2024". Cinemacity îl programează pe 28.02.2024, începând cu ora 18:20 pentru sălile VIP. La IMAX se vede tot de pe 28 februarie. Mă aştept şi la ceva avanpremiere pe 26-27 februarie 2024.

Citește în continuare

Muzică și film

"Wonka" ajunge în cinema pe 15 decembrie; Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică dublează în limba română

"Wonka", cel mai nou film de aventură, comedie și familie, va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografe începând din 15 decembrie. Pelicula îi are în rolurile principale pe Timothee Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în trailerul "Wonka"
Timothee Chalamet în trailerul "Wonka" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Lungmetrajul aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, iarna aceasta îi vedem în filmul "Wonka" pe Timothee Chalamet ("Dune"), Hugh Grant ("Notting Hill"), Rowan Atkinson ("Mr. Bean"), Calah Lane ("The Day Shall Come") și mulți alții. Filmul va rula atât în variantă subtitrată, cât și dublată în limba română.

Printre cei care le vor da voce personajelor din "Wonka" se numără Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică (fiica Andreei Bănică), Silviu Biriș, Tomi Cristin, Magda Catone, Bogdan Uritescu, Zoltan Butuc, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Tomy Weissbuch, Florina Văleanu, Andrei Cristin, Coca Zibilianu, Florin Ganea Dante, Nicoleta Nucă, Maria Drenea, Ariadna Mihai și Radu Ștefan Bănică.

În regia muzicală semnată de Ariadna Mihai, cu Florian Costea în rolul de dirijor, au cântat: Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică, Silviu Biriș, Tomi Cristin, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Dante, Maria Drenea, Florin Ganea, Oana Berbec, Aniela Hălmagiu, Ariadna Mihai, Mădălina Barbu, Ștefania Chițulescu, Alina Bosovici, Florian Costea, Ionuț Popescu, Cristian Băbuță.

"Wonka" a fost regizat de Simon Farnaby și Paul King  după un scenariu bazat pe o poveste de King, cu personaje create de Roald Dahl. Filmul îl are în prim-plan pe Timothee Chalamet în rolul tânărului ciocolatier Willy Wonka. Acțiunea este centrată asupra poveștii de viață a lui Willy și a întâmplărilor predecesoare faimoasei povești "Charlie și fabrica de ciocolată". El este un tânăr visător, plin de idei, determinat să schimbe lumea, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să încerci dulciurile lui, orice este posibil.

Producția a pregătit un spectacol magic, cu muzică, emoții intense, dar și cu un umor fantastic, perfect pentru întreaga familie. Proiectul irezistibil și inventiv de pe marile ecrane va dezvălui publicului cum Willy a devenit Wonka și provocările care au stat în calea îndeplinirii visului său.

Citește în continuare

Trending