Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Timothée Chalamet este un canibal îndrăgostit în "Bones and All" - TEASER

Filmul "Bones and All" a primit un teaser trailer în care îl vedem pe Timothée Chalamet în rolul lui Lee, un adolescent cu o "dietă" interesantă. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Bones and All"
Timothée Chalamet în "Bones and All" │ FOTO: captură ecran / Timothée Chalamet (@RealChalamet) twitter.com

"Bones and All" marchează reuniunea actorului cu regizorul Luca Guadagnino, al cărui film din 2017 "Call Me by Your Name” i-a adus lui Chalamet prima nominalizare la Oscar. Filmul este programat pentru o premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneția, ce are loc în perioada 31 august - 10 septembrie. Pelicula va ajunge și în cinematografe începând cu data de 23 noiembrie.

Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, filmul îi are în prim plan pe Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalamet), un cuplu de canibali, și călătoria lor prin America. Distribuția filmului este completată de Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz și Mark Rylance.

Potrivit publicației Consequence, "Bones and All" spune povestea unei primei iubiri între o tânără care învață cum să supraviețuiască la marginile societății și un hoinar lipsit de drepturi. Aceștia se întâlnesc și pornesc într-o călătorie ce îi poartă pe drumuri secundare, pasaje ascunse și capcane ale Americii lui Ronald Reagan. Dar, în ciuda eforturilor lor, toate drumurile duc înapoi la trecutul lor terifiant și la o poziție finală care va determina dacă dragostea lor poate supraviețui diferenței lor.

Scenariul este scris de David Kajganich, care a lucrat anterior cu Guadagnino la "Suspiria" și "A Bigger Splash". "Bones and All" este produs de Guadagnino, Theresa Park, Marco Morabito, Dave Kajganich, Francesco Melzi d’Eril, Lorenzo Mieli, Gabriele Moratti, Peter Spears și Chalamet. Giovanni Corrado, Raffaella Viscardi, Marco Colombo și Moreno Zani sunt producători executivi.

TEASER "Bones and All":

https://twitter.com/jetpack/status/1557462650581311490

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește-l pe Timothee Chalamet în trailerul "Wonka" - VIDEO

Timothee Chalamet introduce spectatorii într-o lume magică și plină de personaje interesante în primul trailer al filmului "Wonka". Pelicula va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în trailerul "Wonka"
Timothee Chalamet în trailerul "Wonka" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

"Wonka" este bazat pe cartea pentru copii scrisă de Roald Dahl, "Charlie și fabrica de ciocolată". Autorul spune povestea unui băiat sărac pe nume Charlie, unul dintre cei cinci copii norocoși care au câștigat un bilet de aur pentru a vizita celebra și misterioasa fabrică de ciocolată condusă de Willy Wonka.

Trailerul proaspăt lansat arată originile lui Wonka, cel care va deveni fondatorul și proprietarul fabricii de ciocolată de renume mondial. În ea, el experimentează cu dulciuri magice precum Hoverchoc, o ciocolată care îi face pe oameni să zboare. De asemenea, îi întâlnește pe locuitorii ciudați ai unui oraș în care comerțul cu ciocolată este monopolizat de un mic grup de artizani și face cunoștință cu un Oompa - Loompa, portretizat de Hugh Grant.

"Wonka" este regizat de Paul King, pe baza unui scenariu pe care l-a scris alături de Simon Rich. Pelicula este produsă de Luke Kelly și David Heyman. Distribuția este completată de actorii Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Matthew Baynton, Matt Lucas, Rowan Atkinson, Jim Carter, Natasha Rothwell, Simon Farnaby, Paterson Joseph, Tom Davis, Rakhee Thakrar, Justin Edwards, Colin O’Brien, Ellie White, Freya Parker și Kobna Holdbrook-Smith.

Personajul Willy Wonka a mai apărut în  adaptări cinematografice, cele mai notabile fiind filmele din 1971 și 2005. Gene Wilder l-a interpretat memorabil pe Willy Wonka în producția din '71, regizată de Mel Stuart. Povestea a continuat, apoi, cu "Charlie și fabrica de ciocolată", o nouă variantă regizată de Tim Burton. În pielea ciocolatierului a intrat Johnny Depp. Versiunea lui Burton a avut un succes comercial, încasând 475 milioane dolari la box-office-ul mondial.

TRAILER "Wonka":

Citește în continuare

Trending