Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Timothée Chalamet este un canibal îndrăgostit în "Bones and All" - TEASER

Filmul "Bones and All" a primit un teaser trailer în care îl vedem pe Timothée Chalamet în rolul lui Lee, un adolescent cu o "dietă" interesantă. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Bones and All"
Timothée Chalamet în "Bones and All" │ FOTO: captură ecran / Timothée Chalamet (@RealChalamet) twitter.com

"Bones and All" marchează reuniunea actorului cu regizorul Luca Guadagnino, al cărui film din 2017 "Call Me by Your Name” i-a adus lui Chalamet prima nominalizare la Oscar. Filmul este programat pentru o premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneția, ce are loc în perioada 31 august - 10 septembrie. Pelicula va ajunge și în cinematografe începând cu data de 23 noiembrie.

Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, filmul îi are în prim plan pe Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalamet), un cuplu de canibali, și călătoria lor prin America. Distribuția filmului este completată de Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz și Mark Rylance.

Potrivit publicației Consequence, "Bones and All" spune povestea unei primei iubiri între o tânără care învață cum să supraviețuiască la marginile societății și un hoinar lipsit de drepturi. Aceștia se întâlnesc și pornesc într-o călătorie ce îi poartă pe drumuri secundare, pasaje ascunse și capcane ale Americii lui Ronald Reagan. Dar, în ciuda eforturilor lor, toate drumurile duc înapoi la trecutul lor terifiant și la o poziție finală care va determina dacă dragostea lor poate supraviețui diferenței lor.

Scenariul este scris de David Kajganich, care a lucrat anterior cu Guadagnino la "Suspiria" și "A Bigger Splash". "Bones and All" este produs de Guadagnino, Theresa Park, Marco Morabito, Dave Kajganich, Francesco Melzi d’Eril, Lorenzo Mieli, Gabriele Moratti, Peter Spears și Chalamet. Giovanni Corrado, Raffaella Viscardi, Marco Colombo și Moreno Zani sunt producători executivi.

TEASER "Bones and All":

https://twitter.com/jetpack/status/1557462650581311490

Muzică și film

Timothée Chalamet devine Bob Dylan în filmul "A Complete Unknown" - FOTO

Începuturile carierei lui Bob Dylan vor fi adaptate în pelicula "A Complete Unknown", regizată de James Mangold, cu Timothée Chalamet în rolul principal. Te invităm să afli mai multe detalii și să vezi o mostră de pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în interviul pentru TIME
Timothée Chalamet în interviul pentru TIME │ FOTO: YouTube / TIME

Producția pentru "A Complete Unknown", un film biografic despre Bob Dylan, este în plină desfășurare. Mai mult, câteva fotografii de pe platourile de filmare au apărut online, iar publicul poate gusta puțin din rolul pe care Chalamet îl pregătește.

În imaginea de la filmări, pare o zi cu ninsoare la New York pentru tânărul Bob Dylan. Timothée poartă un fular gros, jachetă, mânuși, o șapcă și, nu în ultimul rând, o chitară.

"A Complete Unknown" va urmări debutul lui Dylan pe scena muzicii folk din New York în anii 1960, după ce cântărețul s-a mutat din Minnesota în metropola americană.

"Este un fel de piesă de colecție acest moment în timp, începutul anilor "60 în New York, iar acest copil de 17 ani, cu 16 dolari în buzunar, face autostopul spre New York pentru a-l întâlni pe Woody Guthrie, care se află în spital, pe patul de moarte. Îi cântă lui Woody o melodie pe care a scris-o pentru el și se împrietenește cu Pete Seeger, care este ca un fiu pentru Woody, iar Pete îi organizează concerte în cluburile locale și acolo o întâlnește pe Joan Baez și alți oameni care fac parte din această lume", a declarat regizorul James Mangold.

Alături de Chalamet, distribuția pentru "A Complete Unknown" îi include pe Elle Fanning ca Sylvie Russo, Monica Barbaro ca Joan Baez, Nick Offerman ca Alan Lomax și Boyd Holbrook ca Johnny Cash. Edward Norton va fi Pete Seeger, rol gândit inițial pentru Benedict Cumberbatch, dar schimbat din cauza unor conflicte de program.

Timothée Chalamet este unul dintre cei mai de succes actori ai generației sale. "Wonka" și "Dune 2" sunt cele mai recente producții în care tânărul de 28 de ani joacă rolul principal.

Citește în continuare

Muzică și film

Dune 2 a avut premiera la Londra; Când se poate vedea în România?

Dacă staţi pe reţelele de socializare aţi remarcat probabil o avalanşă de fotografii cu Zendaya într-un costum futurist, promovând lansarea filmului "Dune 2". Sau Timothee Chalamet în haine aproape la fel de extravaganţe. Ei bine imaginile sunt de la premiera lui "Dune 2" la Londra, iar în acest articol aflaţi când are noul film premiera la noi.

Publicat

pe

Dune Partea a Doua Poster
Dune Partea a Doua Poster │ FOTO: Warner Bros

Un film amânat deja de câteva ori, "Dune 2" este regizat ca şi prima parte de către canadianul Denis Villeneuve. "Dune: Partea a Doua" îi readuce pe fani pe planeta Arrakis, alături de personaje ca Paul Atreides, jucat de Timothee Chalamet şi Chani, jucată de Zendaya. În această parte, Paul Atreides se va alătura poporului Fremen pentru a se lupta cu Casa Harkonnen.

Rebecca Fergusson se întoarce în rolul lui Lady Jessica, iar Javier Bardem va fi liderul Fremen Stilgar. Mulţi aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va achita Austin Butler de rolul villain-ului Feyd-Rautha, după ce ne-a oferit un Elvis convingător acum 2 ani. În această perioadă de început de an 2024 îl vedeţi în "Masters of the Air", alături de Barry Keoghan, un serial care ai jura că e înrudit cu "Camarazi de Război" sau "Pacific".

Legendarul Christopher Walken este probabil cel mai mare nume de actor din noul "Dune", jucând rolul împăratului Shaddam al IV-lea. Primul film a debutat în 2021, iar partea a doua a avut probleme pe rând cu pandemia şi apoi cu greva scenariştilor. Filmările s-au făcut în Budapesta, Italia, Iordania, Emiratele Arabe între iulie şi decembrie 2022.

Iniţial "Dune: Parte a Doua" trebuia să apară la final de 2023. A avut premiera la Londra pe 15 februarie 2024, iar în SUA va fi lansat pe 1 martie 2024.

Premieră în România

Şi acum să vedem când debutează "Dune: Part Two" în România. Oficial, data lansării ar fi 15 martie 2024, dar Cinemagia și Cinemacity îl listează pentru "28.02.2024". Cinemacity îl programează pe 28.02.2024, începând cu ora 18:20 pentru sălile VIP. La IMAX se vede tot de pe 28 februarie. Mă aştept şi la ceva avanpremiere pe 26-27 februarie 2024.

Citește în continuare

Trending