Urmărește-ne în Social Media

Grace VanderWaal - Waste My Time

Grace VanderWaal nu mai este un copil și ne indică acest lucru cu subtilitate în noul videoclip ”Waste My Time”. Melodia este compusă de artistă, iar clipul este realizat după un concept gândit tot de ea.

Grace VanderWaal face încă un pas spre un nou stil muzical. După "Ur So Beautiful", ce avea un sound R&B, Grace trece la un synth dance-pop, ce-i dezvăluie o nouă latură a personalității. Cu "Waste My Time". Grace ne reamintește că nu mai este un copil și că la 15 ani nu e greșit să-ți dorești să-ți mai perzi și timpul.

"Ce îmi place cel mai mult la piesa asta ["Waste My Time"] este că are un contrast drăguț în versuri, dar transmite și o stare de relaxare, de chef de distracție. Acesta e sentimentul pe care am vrut să-l captez. Atunci când lucrurile sunt complicate, oamenii spun că nu ar trebui să-ți pierzi timpul, că ai o singură șansă. Ești tânăr doar o dată. Asta e o piesă [care spune] nu-mi pasă, o să-mi pierd timpul", detaliază Grace VanderWaal într-un interviu pentru Teen Vogue.

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. La vârsta de doar 12 ani a câștigat ”America's Got Talent”, interpretând în cadrul conscursului doar piese compuse de ea. Acest trofeu i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records.

A urmat înregistrarea primului EP, ”Perfectly Imperfect”, ce conține exclusiv piese compuse de Grace. Materialul a fost lansat la sfârșitul anului trecut, debutând pe poziția a 9-a în topul american Billboard 200.

Ascensiunea sa în industria muzicală a fost urmată de lansarea primului ei album de lungă întindere. Intitulat ”Just The Beginning”, discul a apărut pe 3 noiembrie 2017 și a inclus hitul ”Moonlight”, pe care l-am putut asculta și pe posturile de radio din România.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4