Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Grace VanderWaal - Waste My Time

Grace VanderWaal nu mai este un copil și ne indică acest lucru cu subtilitate în noul videoclip ”Waste My Time”. Melodia este compusă de artistă, iar clipul este realizat după un concept gândit tot de ea.

Grace VanderWaal face încă un pas spre un nou stil muzical. După "Ur So Beautiful", ce avea un sound R&B, Grace trece la un synth dance-pop, ce-i dezvăluie o nouă latură a personalității. Cu "Waste My Time". Grace ne reamintește că nu mai este un copil și că la 15 ani nu e greșit să-ți dorești să-ți mai perzi și timpul.

"Ce îmi place cel mai mult la piesa asta ["Waste My Time"] este că are un contrast drăguț în versuri, dar transmite și o stare de relaxare, de chef de distracție. Acesta e sentimentul pe care am vrut să-l captez. Atunci când lucrurile sunt complicate, oamenii spun că nu ar trebui să-ți pierzi timpul, că ai o singură șansă. Ești tânăr doar o dată. Asta e o piesă [care spune] nu-mi pasă, o să-mi pierd timpul", detaliază Grace VanderWaal într-un interviu pentru Teen Vogue.

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. La vârsta de doar 12 ani a câștigat ”America's Got Talent”, interpretând în cadrul conscursului doar piese compuse de ea. Acest trofeu i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records.

A urmat înregistrarea primului EP, ”Perfectly Imperfect”, ce conține exclusiv piese compuse de Grace. Materialul a fost lansat la sfârșitul anului trecut, debutând pe poziția a 9-a în topul american Billboard 200.

Ascensiunea sa în industria muzicală a fost urmată de lansarea primului ei album de lungă întindere. Intitulat ”Just The Beginning”, discul a apărut pe 3 noiembrie 2017 și a inclus hitul ”Moonlight”, pe care l-am putut asculta și pe posturile de radio din România.

Citește mai multe despre Grace VanderWaal
Videoclipuri cu Grace VanderWaal
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE