Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disturbed a lansat piesa "Divisive", care dă numele noului album

Disturbed pregăteşte în continuare lansarea noului său album "Divisive", care vine pe 18 noiembrie 2022 şi ne oferă un nou single pentru a ne potoli setea de muzică nouă. E vorba chiar despre single-ul titular, "Divisive", care se ascultă în articol, alături de un videoclip cu versuri.

Publicat

pe

Coperta single Disturbed Divisive
Coperta single Disturbed Divisive │ FOTO: Disturbed

Disturbed îşi va lansa al optulea album din carieră pe 18 noiembrie, iar prin "Divisive" ne aduce al treilea single de pe LP. Până acum am ascultat single-urile "Hey You", cu un videoclip memorabil, dar şi "Unstoppable", care sună ca pe vremea lui "10.000 Fists In the Air". Cât despre piesa cea nouă, ea începe cu un riff brutal, potenţat de vocea specială a lui David Draiman. Artistul descrie mesajul piesei ca unul legat de cultura "outrage", adică persoanele care îşi petrec viaţa online, se victimizează şi îi atacă pe alţii în social media.

Acest track oferă o viziune întunecată a viitorului prin versurile "hatred will never go away". E clar vorba despre diviziunea mai mare ca oricând apărută în societatea americană şi propagată prin mijloacele de socializare online. Solo-ul de la mijlocul piesei e delicios, are ceva de hard rock clasic şi îmi aminteşte de Slash de la Guns.

Cei 4 artişti din Disturbed au creat cele 10 piese noi alături de producătorul Drew Fulk, care are în CV colaborări cu Motionless In White, Lil Peep şi Highly Suspect. Muzicienii descriu acest material drept "dinamic, periculos, îndrăzneţ". Include şi un duet cu Ann Wilson de la Heart, pe piesa "Don't Tell Me". "Bad Man" şi Divisive" ar fi cele mai dure piese de pe disc şi printre cele mai heavy din discografia grupului.

Disturbed are la activ 5 debuturi consecutive de album pe locul întâi în Billboard 200, titlu pe care îl împart cu Metallica.

"Hey You" e deja hit, urcând pe locul întâi la posturile radio de rock din State. A strâns deja peste 10 milioane de stream-uri. Disturbed are 25 de ani de carieră şi o oprire memorabilă la Bucureşti în 2019, la Arenele Romane. Atunci a fost un moment emoţionant de awareness, când au fost chemate pe scene persoane care să îşi spună povestea cu privire la lupta lor legată de sănătatea mentală sau pierderea unei persoane dragi din cauza adicţiei sau depresiei.

Trending