Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Imagine Dragons a lansat piesa "Symphony", un imn vesel şi ritmat

Imagine Dragons a lansat o nouă piesă încărcată de veselie şi zvâc, "Symphony". Are aerul unui imn plin de viaţă, care răsună cu ecou la festivaluri şi pe stadioane. Dan Reynolds şi colegii de trupă ne oferă şi un videoclip cu imagini din concertele trupei din acest an.

Publicat

pe

Videoclip Imagine Dragons Symphony
Videoclip Imagine Dragons Symphony │ FOTO: Imagine Dragons

"Symphony" este un single extras de pe albumul dublu al grupului lansat în 2022, "Mercury - Act 1" şi "Mercury - Act 2". Videoclipul are o pronunţată tentă roz şi are ca moment inedit partea în care Reynolds cântă la saxofon. Sunt şi tot soiul de efecte, tranziţii şi floricele care fac vizualul mai savuros. Albumul dublu menţionat mai sus a fost produs de către Rick Rubin, care are un an 2022 ocupat, producând şi al doilea LP Red Hot Chili Peppers, care a sosit în această toamnă.

Nu mai puţin de 32 de piese Imagine Dragons au ieşit de sub bagheta sa, iar de pe discuri se remarcă single-urile "Enemy" şi "Sharks". În total albumele au strâns 11.1 miliarde de stream-uri până acum. La început de toamnă formaţia a lansat piesa "I Don't Like Myself", alături de un videoclip alb-negru cu mesaj de auto acceptare. A apărut de altfel de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale. Formaţia ajungea la un nou segment de public în 2021, atunci când a lansat piesa oficială a serialului Netflix "League of Legends Arcane", melodia fiind "Enemy".

Imagine Dragons este o trupă din Las Vegas, Nevada şi este activă din anul 2008. Îi include pe solistul Dan Reynolds, chitaristul Wayne Sermon, basistul Ben McKee şi toboşarul Daniel Platzman. Primul său single cu succes comercial a fost "It's Time", urmat de albumul de debut "Night Visions" din 2012, de pe care s-au viralizat single-urile "Demons" şi "Radioactive". Americanii au vândut de atunci 75 de milioane de discuri şi în 2018 au fost cea mai ascultată trupă de pe Spotify.

O ediţie aniversară a lui "Night Visions" apărea pe 9 septembrie 2022, cu două demo-uri nemaiauzite până atunci. Albumele "Mercury" au fost înregistrate în 2018, după "Origins", când trupa a ales să nu plece în turneu, ci a preferat să se relaxeze şi să spetreceara timp cu familia.

Trending