Urmărește-ne în Social Media

Grace VanderWaal - I Don't Like You

Grace VanderWaal ne prezintă luptele interioare din mintea unei adolescente. Noul single al artistei de 15 ani se numește ”I Don't Like You” și este acompaniat de un videoclip regizat de Grace împreună cu Joakim Carlsson.

Grace VanderWaal ne demonstrează încă o dată că este mult mai matură decât o arată vârsta. În versurile noului single "I Don't Like You", artista ne vorbește despre alter ego-uri ce o împiedică să ia o decizie. Melodia se regăsește pe EP-ul "Letters Vol. 1", ce va fi lansat pe 22 noiembrie.

"Acest nou EP, această nouă eră, această nouă eu...e totul foarte colorat, dar estompat - e foarte expresiv, dar într-un mod ce poate fi înțeles", a detaliat Grace într-un comunicat de presă.

"Letters Vol. 1" va include single-urile anterioare, "Ur So Beautiful" și "Waste My Time". Aceste piese au marcat o schimbare vizibilă în stilul artistei, Grace mărturisind că are un plan foarte clar în ce privește evoluția ei, din punct de vedere artistic.

"Am o viziune atât de clară asupra artei spre care vreau să mă îndrept. Iubesc să văd arta vizuală, precum și muzica, versurile și aparițiile scenice și design-ul scenic și ședințele foto, și toate aceste lucruri care contribuie la realizarea imaginii unui artist. Sunt foarte interesată de aspectele acestea și m-am cam săturat să văd aceleași lucruri peste tot", a detaliat Grace VanderWaal într-un interviu pentru Now This.

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. La vârsta de doar 12 ani a câștigat "America's Got Talent", interpretând în cadrul conscursului doar piese compuse de ea. Acest trofeu i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records.

Ascensiunea sa în industria muzicală a fost urmată de lansarea primului ei album de lungă întindere. Intitulat "Just The Beginning", discul a apărut pe 3 noiembrie 2017 și a inclus hitul "Moonlight", pe care l-am putut asculta și pe posturile de radio din România.

PUBLICITATE
Comentarii