Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Skrillex a revenit cu un nou single, "Leave Me Like This" şi un nou look

Cândva cel mai mare DJ din lume, Skrillex a revenit în atenţia publicului recent atunci când s-a afişat cu o schimbare de look radicală. Muzicianul s-a pregătit astfel să ne ofere un nou single, pe care îl ascultaţi în articol, sub numele de "Leave Me Like This".

Publicat

pe

Coperta single Skrillex Leave Me Like This
Coperta single Skrillex Leave Me Like This │ FOTO: Skrillex

"Leave Me Like This" este o colaborare cu rapperul Bobby Raps şi vine după alte colaborări ale DJ-ului cu PinkPantheress, Trippie Redd, Four Tet şi Fred Again. De altfel Fred Again a fost semnat la casa de discuri a lui Skrillex, Owsla. Revenind totuşi la nouă melodie, în buna tradiţie a DJ-ului american, se tot joacă pe tonalităţi foarte subţiri cu vocile incluse.

Nu avem vreun electro aici, dubstep sau DNB, ci un track dansabil EDM cu un crescendo de manual, spre un "aproape drop". Lansarea piesei s-a petrecut după ce Skrillex a partajat imagini cu el făcând teasing pentru track pe laptopul său pe 17 ianuarie. Cât despre schimbarea de look, după un deceniu în care l-am asociat pe Skrillex cu celebra pleată pe o parte şi ras pe cealaltă, plus ochelari cu rama groasă, îl găsim în postura de "latino lover punk", dacă ar fi să descriu cumva noul său look.

Pe lângă schimbări de imagine, artistul ne-a pregătit foarte multă muzică nouă. Mă refer aici la albumul dublu care ar trebui să sosească în a doua parte a acestui an. A trecut multă vreme de când Sonny Moore nu ne-a mai oferit un LP, mai precis din 2014, când apărea "Recess". În 2021 Moore încheia o pauză de 2 ani cu nu mai puţin de 4 single-uri: "Butterflies" alături de Four Tet şi Starrah, "Too Bizzarre" cu Swae Lee şi Siiickbran, "Supersonic (My Existence)", cu Noisia, Josh Pan, dar şi "Don't Go" cu Justin Bieber şi Don Toliver.

Skrillex a mai lansat muzică şi sub numele de Jack U, proiect colaborativ cu Diplo. În plus este şi solist la o trupă emo/rock alternativ, From First to Last, cu care a scos muzică nouă cu câţiva ani în urmă.

Comentează

Tehnologie

Coloana sonoră a jocului EA Sports FC 24 (ex FIFA) s-a lansat oficial

Era o perioadă când ora exactă în trendurile muzicale era dată de coloanele sonore de la Electronic Arts. Mă refer evident la piese de pe coloanele sonore ale jocurilor FIFA, NHL, NFS. Pe 20 septembrie 2023 a debutat coloana sonoră a principalului simulator de fotbal de pe piaţă, cunoscut acum ca EA SPORTS FC 24.

Publicat

pe

Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora
Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora │ FOTO: EA Sports

EA Sports nu mai beneficiază de licenţă FIFA, aşa că după FIFA 23 de anul trecut acum apare EA Sports FC 24 ca succesor. Coloana sonora include peste 100 de artişti din toată lumea şi combină genuri ca niciodată până acum. Avem şi nume mari precum Major Lazer şi The Rolling Stones, dar şi rapperul Stormzy, multiplu câştigător de premii BET, MOBO, MTV Europe şi Q Award.

Nu îl uităm pe simpaticul Jack Harlow, pe Baby Keem, câştigător de premiu Grammy, plus Kendrick Lamar, care are nu mai puţin de 17 premii Grammy. Central Cee de la Beach Please se aude în FIFA, alături de rapperul cu multiple discuri de diamant Ninho. Senzaţia pop indiană King apare la categoria noutăţi şi avem şi indie rock pentru iubitorii săi, prin trupe ca The Last Dinner Party, Obongjayar, dar şi rapperul KayCyy.

Mă bucur să văd şi Run the Jewels pe listă, alături de Skrillex, Fred Again, Lil Yachty sau The Blessed Madonna.

Apar chiar şi piese nelansate încă, de la productorul Barry Can't Swim ft. Surya Sen, Michael Brun şi alţii. Coloana sonoră se poate asculta pe Spotify mai jos:

Genurile abordate pe acest album se potrivesc cu diversitatea stilurilor de joc de fotbal. Auzim de la Afrobeats la Reggaeton şi grime. EA Sports FC 24, jocul va sosi pe 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin Ultimate Edition de pe 22 septembri 2023. Precomenzile sunt disponibile deja, iar titlul apare pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X şi S, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

Este jocul cu numărul 31 din seria intitulată până acum FIFA. "FC" vine de la "Football Club", iar pe coperta jocului se află fotbalistul norvegian Erling Haaland, de la Manchester City.

Citește în continuare

Trending