Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

TIMELAPSE VIDEO: Cum s-a montat și demontat concertul RHCP de pe Arena Națională

Vezi cum s-a montat și demontat concertul RHCP de pe Arena Națională. Un clip video timelapse realizat de fotograful Alex Chelba ne prezintă în viteză cum s-a pregătit stadionul, cum au intrat spectatorii și au asistat la concert, ca apoi spațiul să fie eliberat.

V-ați întrebat vreodată cât timp durează și câți oameni participă la montarea unei scene și pregătirea unui venue în cazul unui concert? Arena Națională a găzduit pe 31 august primul concert din istoria sa, atunci când aproximativ 45000 de oameni au luat parte la show-ul Red Hot Chili Peppers. Majoritatea spectatorilor au intrat în Arenă, cu câteva ore înainte, în intervalul 18 – 20, dar lucrul pe stadion începuse cu 6 zile înainte.

Un video timelapse de la concertul RHCP

Un video timelapse de la concertul RHCP

Un clip video timelapse realizat de fotograful Alex Chelba ne prezintă în viteză cum s-a pregătit stadionul, cum au intrat spectatorii și au asistat la concert, ca apoi spațiul să fie eliberat. Montate pe lumină naturală, camerele video au început să monitorizeze instalarea scenei.

Primele pregătiri au demarat sub lumina nocturnelor. Noaptea au fost puse primele covoare de protecție a gazonului. Montarea scenei pe care a evoluat RHCP a luat startul în cea de-a doua zi. Până spre seară a fost gata doar baza construcției. În cea de-a treia zi de supraveghere, macaraua și-a intrat în rol. A lucrat până în dimineața următoare, ridicând pilonii principali ai scenei. Acoperișul a fost pus în cea de-a patra zi, iar stâlpii cu boxe de la mijlocul stadionului au fost ridicați în cea de-a cincea zi, cu o zi înaintea concertului.

Covorul protector a fost întins pe suprafața gazonului chiar în noaptea dinaintea show-ului, iar dimineața a început cu montarea gardurilor care au separat zonele de acces. Boxele și cortul de sunet au fost instalate până în prânz. Lucrurile arătau ca în poza de mai jos.

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională │ FOTO: Alex Chelba www.facebook.com

În clipul lui Alex se pot urmări panoramic fluxul și refluxul spectatorilor. În noaptea ce a urmat concertului a fost curățat gazonul, s-au demontat stâlpii de sonorizare și cea mai mare parte a scenei. În sâmbăta de pe 1 septembrie s-a lucrat până seara la strângerea scenei, imaginea de la apus fiind cea de jos.

Arena Natională dupa concertul RHCP

Arena Natională dupa concertul RHCP │ FOTO: Alex Chelba www.facebook.com

Urmăriți clipul timelapse prilejuit de concertul RHCP

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GUNS N' ROSES va cânta la un concert caritabil alături de Neil Young

Guns N’Roses va lua parte la acțiunile caritabile întreprinse de Neil Young și soția lui pentru ajutorarea persoanelor cu deficiențe...

Închide