Urmărește-ne în Social Media

Red Hot Chili Peppers - These Are The Ways

Red Hot Chili Peppers pare să aibă resurse creative nelimitate. Cu ”These Are The Ways”, trupa încorporează influențe noi, fără a renunța, însă, la stilul funk ce a consacrat RHCP.

"These Are The Ways" pavează drumul trupei Red Hot Chili Peppers către un nou album "de colecție", cel de-al 12-lea din carieră. După o perioadă de rătăcire, în care membrii formației nu-și mai găseau locul la repetiții și înregistrări, revenirea lui John Frusciante în trupă a resetat întregul setup, reîmprospătând conexiunea dintre membrii formației.

"Orice îngrijorare că muza ar putea dispărea s-a dovedit a fi irațională, până acum. Am avut o schimbare de energie colosală atunci când s-a întors John", a mărturisit vocalistul Kiedis într-un interviu pentru The Guardian.

Noua piesă "These Are The Ways" confirmă această schimbare de energie, la fel ca și primul single de pe album, "Black Summer". Judecând după aceste două piese, noul LP "Unlimited Love" va mulțumi majoritatea fanilor RHCP, venind și cu câteva surprize pe parte de chitară.

Cel de-al 12-lea disc RHCP a fost înregistrat la Shangri-La, în Malibu, California. Toate cele 17 piese sunt compuse de membrii trupei și produse de reputatul Rick Rubin. Albumul este lansat oficial astăzi, 1 aprilie, în aceeași zi cu noul videoclip "These Are The Ways", regizat de Malia James.

Tracklist "Unlimited Love" - Red Hot Chili Peppers:

 1. "Black Summer"
 2. "Here Ever After"
 3. "Aquatic Mouth Dance"
 4. "Not the One"
 5. "Poster Child"
 6. "The Great Apes"
 7. "It's Only Natural"
 8. "She's a Lover"
 9. "These Are the Ways"
 10. "Whatchu Thinkin'"
 11. "Bastards of Light"
 12. "White Braids & Pillow Chair"
 13. "One Way Traffic"
 14. "Veronica"
 15. "Let 'Em Cry"
 16. "The Heavy Wing"
 17. "Tangelo"

Japanese CD bonus track

 1. "Nerve Flip"

Albumul "Unlimited Love" este primul cu John Frusciante de la "Stadium Arcadium", apărut în 2006. Materialul a inclus hituri ca "Dani California", "Tell Me Baby", "Snow (Hey Oh)" și "Desecration Smile", aducând trupei 7 nominalizări la Grammy, dintre care 5 fructificate.

Comentarii