Urmărește-ne în Social Media

rock

Red Hot Chili Peppers

Poster eveniment Red Hot Chili Peppers

RED HOT CHILI PEPPERS va concerta pentru publicul român pe 31 august 2012 pe Arena Națională din București în cadrul truenului de promovare albumului I’m With You, lansat anul trecut în luna august.

Red Hot Chili Peppers este o trupă americană de rock alternativ înfiinţată în 1983 la Los Angeles. Stilul muzical promovat îmbină rock-ul cu elemente de funk, punk-rock, hip-hop și psychedelic-rock.Succesul la scară mondială a apărut în 1991 odată cu lansarea albumului Blood Sugar Sex Magik, de pe care au fost extrase celebrele "Under the Bridge", "Give It Away", "Suck My Kiss", "Breaking the Girl" şi "If You Have to Ask".

rhcp in romania - afis

Red Hot Chili Peppers a câştigat 6 premii Grammy, a vândut peste 70 de milioane de albume la nivel mondial şi va fi introdusă în aprilie 2012 în Rock and Roll Hall of Fame.

Bilete la Red Hot Chili Peppers

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers sunt disponibile online pe MyTicket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Eminescu sau Sala Palatului la următoarele prețuri în funcție de categoria de preț:

  • 130 lei (Gazon)
  • 275 lei (Gold Circle)
  • 155, 185, 215, 265, 305, 375, 495 lei (Tribune)
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 august 2012. Ref #27550

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.