Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

VIDEO: "One World: Together At Home", cele mai frumoase recitaluri online care au adus bucurie publicului de Paște

Celine Dion, Paul McCartney, Andrea Bocelli, Lady Gaga, The Rolling Stones, Billie Eilish, Taylor Swift și Stevie Wonder sunt doar o mică parte din lista lungă de muzicieni care au susținut recitaluri online în noaptea de Paște, sub emblema "One World: Together At Home". Evenimentul de aproximativ 8 ore a fost transmis live pe YouTube, cele mai frumoase momente putând fi urmărite în articol.

Publicat

pe

One World - Together At Home
One World - Together At Home

"One World: Together At Home" a fost evenimentul din seara de Paște prin care artiști reputați au adus emoție și zâmbet în casele celor aflați în carantină sau autoizolare. Evenimentul a fost organizat de Lady Gaga în colaborare cu Global Citizen și s-a bucurat de prezența celor mai îndrăgiți muzicieni din industria muzicală.

În cadrul acestui show special de divertisment, disponibil integral pe YouTube, au susținut scurte momente muzicale Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, The Rolling Stones, Jennifer Lopez, Billie Joe Armstrong, Stevie Wonder, Paul McCartney, John Legend, Taylor Swift, Billie Eilish & Finneas, Camila Cabello & Shawn Mendes și mulți alții. Prin intermediul acestor recitaluri, comunitatea artistică a mulțumit tuturor celor care au contribuit la strângerea a 35 de milioane de dolari pentru achiziționarea de ustensile și echipamente de protecție pentru cei din spitale. În cadrul evenimentului au fost celebrate și persoanele din prima linie, care se luptă zi de zi cu virusul COVID-19.

"One World: Together At Home" a fost prezentat de Stephen Colbert, Jimmy Fallon și Jimmy Kimmel, fiind transmis live pe ABC, NBC, CBS și iHeartMedia, dar și online, pe YouTube, Apple, Facebook, Instagram și Twitter.

Cele mai frumoase recitaluri  din cadrul evenimentului "One World: Together At Home"

VIDEO: Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, Lang Lang, John Legend - "The Prayer"

VIDEO: The Rolling Stones - "You Can't Always Get What You Want"

VIDEO: Jennifer Lopez - "People"

VIDEO: Paul McCartney - "Lady Madonna"

VIDEO: Billie Joe Armstrong - "Wake Me Up When September Ends"

VIDEO: John Legend & Sam Smith - "Stand By Me"

VIDEO: Stevie Wonder - "Lean On Me" & "Love's In Need of Love Today"

VIDEO: Camila Cabello & Shawn Mendes - "What A Wonderful World"

VIDEO: Lady Gaga - "Smile"

VIDEO: Taylor Swift - "Soon You'll Get Better"

VIDEO: Billie Eilish & Finneas - "Sunny"

VIDEO: Hozier - "Take Me To Church"

VIDEO: Ellie Goulding - "Love Me Like You Do"

Industria muzicala

Hozier a ajuns pentru dată pe locul 1 în topul Billboard cu "Too Sweet"

Hozier are motive de bucurie. Artistul s-a poziționat pentru prima dată pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 cu piesa "Too Sweet". Mai mult, este primul muzician irlandez care marchează această reușită de la Sinead O'Connor din anii '90.

Publicat

pe

Hozier - Unheard (Behind the EP)
Hozier - Unheard (Behind the EP) │ FOTO: captură YouTube / Hozier

Hozier a ajuns pentru prima dată în vârful topului Billboard Hot 100 cu "Too Sweet", piesa care a devenit virală în toate colțurile internetului. După ce a debutat pe locul 5 și a urcat rapid pe locul 2, melodia înregistrează acum cel mai mare succes al artistului, depășindu-l pe cel din 2013 cu "Take Me to Church", care se poziționase pe locul 2.

Potrivit Billboard, reușita hit-ului "Too Sweet" reprezintă, de asemenea, prima dată când un artist irlandez și-a asigurat o melodie numărul 1 în Hot 100, de când Sinead O'Connor a realizat acest lucru în 1990 cu "Nothing Compares 2 U". De fapt, Hozier este doar al patrulea artist irlandez din istorie care a ajuns pe locul 1 în top, după O'Connor, U2 și Gilbert O’Sullivan.

La sfârșitului anului trecut, Hozier a mai avut o apariție în Billboard Hot 100, ce-i drept, nu la fel de spectaculoasă ca cea de acum. "Nothern Attitude", colaborarea sa cu Noah Kahan, a ajuns pe locul 37.

"Too Sweet" este extrasă de pe EP-ul "Unheard", un material compus din patru cântece. "Too Sweet", "Wildflower and Barley", "Empire Now" și "Fare Well" sunt piesele care nu au ajuns pe albumul de studio "Unreal Unearth", dar care meritau o expunere oficială.

În prezent, artistul de 34 de ani se află în plin turneu, cu show-uri în numeroase orașe din America de Nord, dar și la festivaluri precum Love Rocks NYC, Lollapalooza, Pilgrimage și All Things Go Music Festival.

AUDIO: Hozier - Too Sweet

Citește în continuare

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix cântă și dansează în primul trailer pentru "Joker: Folie à Deux"

Mult așteptatul film "Joker: Folie à Deux" a primit un trailer oficial ce oferă indicii despre povestea de...hmm...dragoste dintre protagonist și Harley Quinn. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Joker: Folie à Deux"
Trailer "Joker: Folie à Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Joaquin Phoenix revine ca Arthur Fleck aka Joker în noul film regizat tot de Todd Phillips. De data aceasta, protagonistul nu mai este singur, ci își cunoaște sufletul pereche și partenerul în crime - Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Trailerul începe cu Arkham Asylum, locul unde Joker a fost închis la sfârșitul primului film. Existența sa searbădă din spatele ușilor închise va căpăta un sens odată cu o întâlnire întâmplătoare pe holurile instituției. Lui Arthur îi atrage atenția o pacientă, nimeni alta decât Harley Quinn. Se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și plănuiesc să evadeze și să simtă din nou gustul libertății.

Planul lor pare să funcționeze pentru că ajung să cânte și danseze pe străzile din Gotham City. Trailerul se termină cu Harley la Arkham Asylum în timp ce desenează un zâmbet cu ruj roșu pe peretele de sticlă dintre ea și Joker, spunând: "Vreau să văd adevăratul tu".

"Joker: Folie à Deux" este un film în care muzica va juca un rol extrem de important. Ar promite cel puțin 15 piese pe toată durata lui de rulare, inclusiv un cover după "That's Entertainment" - Judy Garland. Pe fundalul trailerului se aude piesa "What the World Needs Now Is Love".

"Joker 2" va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la primul film. Producția originală a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare de benzi desenate. Având în vedere succesul de la box-office, "Folie à Deux" a primit un buget mult mai substanțial - 200 de milioane de dolari.

TRAILER "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Trending