Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Urmărește-l pe Jared Leto în primul trailer al peliculei Marvel "Morbius" - VIDEO

Jared Leto a ratat șansa de a-l portretiza pe "Joker" în pelicula produsă de Warner, dar revine în universul personajelor inspirate din benzi desenate cu "Morbius", filmul realizat de Marvel. În primul trailer al peliculei, Leto face un compromis care dă naștere unui personaj întunecat.
Jared Leto în

Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)

Ocupat în marea parte a timpului cu activitatea sa muzicală ca vocalist și principal compozitor al trupei Thirty Seconds To Mars, Jared Leto își face timp și pentru actorie. După o experiență nu foarte plăcută în universul DC, în postura Joker-ului, Leto intră în grila Marvel, responsabilă pentru blockbustere ca "Iron Man", "Thor", "Black Panther" și mult anticipata "Black Widow". În noua peliculă distribuită de Sony Pictures și produsă de Marvel Entertainment și Columbia Pictures, Leto devine un vampir însetat de sânge pe nume Morbius.

Natura monstruoasă a personajului Marvel este rezultatul unui experiment nefericit. Doctorul biochimist Michael Morbius încerca să găsească un leac pentru boala sa rară de sânge când a riscat totul și a ales o metodă neconvențională de tratament. Suntem părtași la transformarea lui Leto într-un vampir înspăimântător chiar din primul trailer al peliculei, publicat de Sony.

VIDEO: Jared Leto în primul trailer "Morbius"

Potrivit IMDB, din distribuția peliculei "Morbius" fac parte și Jared Harris, pe care l-am văzut recent în premiata serie "Chernobyl ", J.K. Simmons, Michael Keaton și Matt Smith. Rolurile pe care Jared Harris și Michael Keaton le vor interpreta nu sunt specificate.

În trailer se face referire și la o intersectare a acestui nou personaj cu universul Spider-Man. Astfel s-ar explica și apariția în trailer a lui Michael Keaton, care joacă rolul personajului negativ Vulture în filmul "Spider-Man: Homecoming".

În 2016 era anunțată distribuirea lui Jared Leto în rolul lui Andy Warhol. Pelicula a rămas încă în stadii incipiente, neștiindu-se încă nimic despre scenariu sau data lansării.

Jared Leto a fost premiat în 2013 cu Oscar pentru rolul interpretat în "Dallas Buyers Club". De atunci a mai jucat în pelicule ca "Suicide Squad" și "Blade Runner 2049".

Citește mai multe despre Jared Leto
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala Oscar 2020 aduce 11 nominalizări pentru "Joker", inclusiv pentru cel mai bun soundtrack

Filmul "Joker", cu Joaquin Phoenix în rol principal, a obținut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, evidențiindu-se în...

Închide