Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

În cadrul unei ceremonii virtuale de absolvire, John Malkovich a ținut un discurs cel puțin interesant - VIDEO

Cunoscutul actor a surprins audiența în momentul în care a apărut pe ecran și le-a spus câteva cuvinte preșcolarilor de la centrul Play'n'Learn. Discursul s-a regăsit într-una dintre cele mai recente ediții ale emisiunii "The Late Show with Stephen Colbert".
John Malkovich în timpul discursului (captură ecran)

John Malkovich în timpul discursului (captură ecran)

Imaginează-ți că stai în intimitatea propriei locuințe și participi la ceremonia de absolvire. Te gândești că o să vezi fețe cunoscute, ale profesorilor și ale colegilor, dar ai o surpriză. Unul dintre cei mai mari actori apare pe ecran și începe un discurs de neuitat. Ei bine, copiii de la Play'n'Learn chiar au trecut prin această experiență. Și chiar dacă sunt destul de mici să realizeze cine a fost necunoscutul care le-a vorbit, când vor crește vor aprecia cu siguranță momentul.

După ce s-a prezentat spunând: "S-ar putea să mă cunoașteți din <<The Killing Fields>>, povestea genocidului orchestrat de Khmer Rouge împotriva propriului popor", Malkovich le-a spus copiilor să fie mândri de ceea ce au realizat în ultimul an. I-a sfătuit să își amintească întotdeauna trei lecții: "Este important să împărțiți; să nu mâncați lipici; și dacă stropești când mergi la toaletă, fii îngrijit și șterge colacul".

"Mi-aș dori să vă pot spune că lucrurile vor fi mai ușoare și că viața nu va fi altceva decât creioane și morcovi baby, dar în curând va trebui să învățați lecții valoroase, cum ar fi să folosiți foarfeca cu vârfurile ascuțite. Credeți-mă, este întotdeauna amuzant până când cineva își scoate vreun ochi. În încheiere, aș vrea să termin cu parafrazarea personajului meu Sébastien de Valmont din <<Dangerous Liaisons>>, o poveste despre un bărbat din secolul al XVIII-lea care se angajează în mai multe afaceri: <<Viitorul tău este în afara controlului meu>>. Felicitări, clasă a anului 2020! Voi accepta sfaturi și coliere din macaroane prin Venmo".

Zeci de celebrități au contribuit la ceremonii virtuale de absolvire, inclusiv evenimentul "Dragă clasă a anului 2020", unde au participat Barack și Michelle Obama, Beyoncé, BTS, Lady Gaga, Janelle Monaé, Taylor Swift și mulți alții.

Urmărește discursul lui John Malkovich

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Exit din Serbia va avea loc vara aceasta, oferind speranță organizatorilor de concerte din Europa

Organizatorii festivalului Exit au anunțat că cel mai mare eveniment cu muzică live din Serbia, a cărui precedentă ediție a...

Închide