Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Taxi lansează clipul Ești iubibilă

Trupa Taxi se pregătește să lanseze un nou videoclip pentru piesa Ești iubibilă, ce va fi promovat printr-un turneu ce începe pe 12 septembrie
Taxi

Taxi

Trupa Taxi se pregătește să lanseze un nou videoclip pentru piesa Ești iubibilă, ce va fi promovat printr-un turneu ce începe pe 12 septembrie.

Taxi

Taxi (Foto: www.facebook.com)

Grupul a lucrat cu echipa de la Hahaha Production, iar clipul a fost regizat de Iulian Moga. Dacă în Cele două cuvinte protagoniștii videoclipului au fost bărbați celebrii, iar în NonStop au apărut femei importante din showbiz și mass media, cel de-al 3-lea clip va păstra aceeași tendină și va include o serie de invitați speciali. Dar cine vor fi actorii principali ai poveștii din Ești iubibilă vom afla pe 12 septembrie când videoclipul va avea premiera în emisiunea TV Neața cu Răzvan și Dani.

Ești iubibilă încheie Trilogia celor 2 cuvinte, iar evenimentul va fi marcat cu un spectacol pe 3 octombrie la Sala Palatului. Concertul va începe de la ora 20.00, iar repertoriul va include piesele NonStop, Cele două cuvinte și Ești iubibilă.

Trilogia realizată de Taxi are la bază tema iubirii. Dacă în Cele două cuvinte și NonStop grupul a vorbit despre ce înseamnă să spui Te iubesc și cât de greu este să pronunți uneori aceste cuvinte, în piesa Ești iubibilă formația ne spune de ce iubește.

Citește mai multe despre TAXI
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TIMELAPSE VIDEO: Cum s-a montat și demontat concertul RHCP de pe Arena Națională

Vezi cum s-a montat și demontat concertul RHCP de pe Arena Națională. Un clip video timelapse realizat de fotograful Alex...

Închide