Urmărește-ne în Social Media

Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels

Red Hot Chili Peppers tocmai a lansat un videoclip nou, pentru piesa "Goodbye Angels". Melodia este extrasă de pe albumul de anul trecut, "The Getaway". Discul împlineşte un an în curând şi a marcat schimbarea producătorului Rick Rubin, cu care RHCP lucrase 25 de ani.

Odată cu noul album s-a simţit aportul lui Danger Mouse, producător care a venit cu altă abordare creativă. Kiedis şi gaşca au declarat că au simţit evoluţia muzicală provocată de schimbarea de producător. "Goodbye Angels" a fost filmat în Atlanta şi este regizat de către Thoranna Sigurdardottir. Clipul spune povestea unei fane RHCP şi a aventurilor sale în încercarea de a ajunge la concertul trupei.

Secvenţele cu aventurile tinerei sunt alternate cu porţiuni din concertele cvartetului american. Finalul piesei aduce un solo genial al lui Flea şi pentru un minut ne întoarcem la RCHP-ul din anii 80 şi 90. Chiar dacă solo-urile chitaristului Josh nu sunt la fel de memorabile precum ale lui John Frusciante, identitatea trupei a rămas în mare intactă.

Personajul principal din noul videoclip este jucat de către actriţa daneză Klara Kristin. Red Hot Chili Peppers au petrecut ultimul an concertând în toată lumea şi promovând "The Getaway". Urmează o serie de concerte în această vară la Austin City Limits, Milwaukee Summerfest şi în septembrie la New York. Funk rockerii sunt activi din 1983, iar LP-ul din 2016 a fost al unsprezecelea material de studio al trupei.

A debutat pe locul întâi în 10 ţări de pe glob şi pe locul 2 în State. "Goodbye Angels" este al patrulea clip pentru o melodie de pe acest release. Vine după "Sick Love", "Go Robot" şi "Dark Necessities". Acesta din urmă a fost regizat de către actriţa Olivia Wilde.

Grupul a concertat pentru prima oară în România în 2012, pe Arena Naţională, în faţa a 45.000 de fani.

Comentarii