Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, rock, world music

Electric Castle 2024

Poster eveniment Electric Castle 2024

Electric Castle va reveni în 2024 cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Perioada exactă în care se va desfășura festivalul nu a fost încă comunicată de organizatori, dar cel mai probabil va fi în luna iulie. Vom reveni cu detalii în curând.

Bilete Electric Castle 2024

  • Abonament Acces General Super Early Bird - 400 lei (+taxe)
  • Camping Super Early Bird - 200 lei (+taxe)

Cea mai recentă ediție Electric Castle a avut loc în perioada 19 - 23 iulie la Castelul Banffy de la Bonțida. 40 de hectare, cu 12 scene, un camping cu 20.000 de festivalieri și 300 de artiști în program au fost doar câteva elemente ale evenimentului din vara lui 2023.

Printre artiștii care au urcat pe scenă anul acesta s-au numărat Macklemore, Iggy Pop, Sigur Rós, Pendulum, Nothing But Thieves, George Ezra, Tash Sultana, Jamie XX, Morcheeba și mulți alții.

RECOMANDARE: Poze de la deschiderea festivalului Electric Castle 2023

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 iulie 2023. Ref #155241

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.