Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut
List/Grid

Videoclipuri lansate de Sam Smith

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Sam Smith pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Sam Smith - Kids Again

Sam Smith - Kids Again

Sam Smith se refugiază în zilele lipsite de griji ale copilăriei, amintindu-ne tuturor cât de senină era acea perioadă. "Kids Again" este o piesă melancolică, despre o primă iubire a artistului.

Videoclip nou:
Sam Smith - Diamonds

Sam Smith - Diamonds

Sam Smith începe toamna pandemică în forță, cu o piesă de dragoste, intitulată ”Diamonds”. Artistul critică în versurile melodiei iubirea superficială, întreținută de lux.

Videoclip nou:
Sam Smith, Demi Lovato - I’m Ready

Videoclip Sam Smith Demi Lovato I'm Ready

Sam Smith şi Demi Lovato au lansat mult aşteptata colaborare "I'm Ready", cu un vidoeoclip plin de wrestling, drag queens şi sclipici. TikTok joacă un rol important în acest material video, care e un soi de olimpiadă a personajelor exuberante. Îl puteţi urmări în articol.

Videoclip nou:
Sam Smith - To Die For

Videoclip Sam Smith To Die For

Sam Smith a lansat o nouă piesă, "To Die For", cu un videoclip care prezintă cea mai nouă pasiune a artistului: perucile. Odată cu acest single, artistul a anunţat şi un nou album şi a deschis propriul magazin de peruci. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
Sam Smith - How Do You Sleep?

Sam Smith - How Do You Sleep?

Sam Smith ne arată că își poate undui șoldurile în ritmul muzicii în noul videoclip ”How Do You Sleep?”. Acompaniat de o echipă de dansatori, Sam Smith își exprimă liber feminitatea si sentimentele pe care le-a purtat pentru un fost iubit.

Videoclip nou:
Sam Smith, Normani - Dancing With A Stranger

După ce varianta audio a piesei "Dancing With A Stranger"a adunat peste 23 de milioane de vizualizări, Sam Smith și Normani lansează un videoclip emoționant. Mai multe detalii despre colaborarea dintre cei doi puteți afla din articol.

Videoclip nou:
Sam Smith - Fire on Fire

Videoclip Sam Smith Fire on Fire

Finalul de an înseamnă "Netflix and chill" și e perioda ideală să vezi noile producții din serviciul de streaming. Odată cu sosirea serialului de animație "Watership Down" a fost lansat single-ul noul al lui Sam Smith, "Fire on Fire". Piesa apare pe coloana sonoră a serialului și primește un videoclip pe care îl puteți viziona în articol.

Videoclip nou:
Calvin Harris, Sam Smith - Promises

Videoclip Calvin Harris Sam Smith Promises

Calvin Harris şi Sam Smith au cucerit topurile luna trecută, odată cu lansarea piesei "Promises". Beat-urile sale disco şi vocea melancolică anticipau o experienţă nocturnă creatoare de amintiri. Aceasta iese la iveală odată cu apariţia videoclipului oficial pentru single. Îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Sam Smith - Baby, You Make Me Crazy (Acustic)

Sam Smith - Baby, You Make Me Crazy (Acoustic)

Sam Smith ne învață cum să trecem peste acel moment în care iubirea nu este reciprocă. Noul single ”Baby, You Make Me Crazy” este livrat crud, complet neprocesat, în versiune acustică. Artistul este acompaniat de un cor de voci negre, live-ul fiind acompaniat de un videoclip filmat în Verona.

Videoclip nou:
Sam Smith - Pray ft. Logic

Sam Smith - Pray ft. Logic

Sam Smith își deschide sufletul, ne vorbește despre lucrurile care îl frământă și se roagă, sperând că totul se va schimba în bine. Noul single al artistului se numește ”Pray” și vine acompaniat de un videoclip regizat de Joe Conner.

Videoclip nou:
Sam Smith - One Last Song

Sam Smith - One Last Song

Sam Smith îi dedică unei foste iubiri o ultimă piesă. Detașat, dar încă nostalgic, artistul descrie în ”One Last Song” o relație cu gust dulce-amărui.

Videoclip nou:
Sam Smith - Too Good At Goodbyes

Sam Smith - Too Good At Goodbyes

Sam Smith a lansat videoclipul noului single "Too Good At Goodbyes". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al artistului britanic, material aşteptat pe piaţă anul acesta.

Videoclip nou:
Sam Smith - Writing's On The Wall (soundtrack "Spectre")

Sam Smith - Writing's On The Wall (from Spectre)

Sam Smith a lansat videoclipul piesei "Writing's On The Wall", de pe coloana sonoră a noului film Bond, ”Spectre”. Clipul include secvențe din peliculă.

Videoclip nou:
Disclosure - Omen ft. Sam Smith

Disclosure - Omen ft. Sam Smith

Disclosure și Sam Smith au colaborat pentru noul single ”Omen”. Videoclipul piesei continuă povestea începută în vizualul lansat anterior de Disclosure, ”Holding On”.

Videoclip nou:
Sam Smith - Lay Me Down

Sam Smith - Lay Me Down

Tânărul artist britanic Sam Smith continuă promovarea albumului de debut prin lansarea unui nou videoclip, ”Lay Me Down”. Prin acest clip, cântărețul își exprimă deschis dorința ca relațiile între persoane de același sex să fie acceptate la nivel mondial.

Videoclip nou:
Sam Smith - Have Yourself a Merry Little Christmas

Sam Smith - Have Yourself A Merry Little Christmas

Sam Smith dedică publicului propria versiune a colindului ”Have Yourself a Merry Little Christmas”. Pentru această piesă tematică, artistul britanic a filmat și un videoclip, ce poate fi urmărit mai jos.

Videoclip nou:
Sam Smith - Restart

Sam Smith - Restart (videoclip)

Sam Smith, tânărul artist britanic aflat pe un val de aprecieri după un debut impresionant, continuă promovarea primului său album, "In the Lonely Hour". Noul său videoclip pune în lumină piesa "Restart", compusă de Sam în colaborare cu Zane Lowe. De regia clipului s-a ocupat Michael Holyk.

Videoclip nou:
Sam Smith - I'm Not The Only One

Sam Smith - I'm Not The Only One (videoclip)

Sam Smith a lansat videoclipul noului single "I'm Not The Only One". Melodia este extrasă de pe albumul de debut “In the Lonely Hour“ și este compusă de tânărul artist britanic împreună cu Jimmy Napes.

CLOSE
CLOSE