Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Sam Smith - Fire on Fire

Finalul de an înseamnă "Netflix and chill" și e perioda ideală să vezi noile producții din serviciul de streaming. Odată cu sosirea serialului de animație "Watership Down" a fost lansat single-ul noul al lui Sam Smith, "Fire on Fire". Piesa apare pe coloana sonoră a serialului și primește un videoclip pe care îl puteți viziona în articol.

"Fire on Fire" este o creație orchestrală amplă, maiestuoasă și emoționantă, care are toate șansele să câștige premii pe viitor. Sam Smith nu e deloc străin de distincții faimoase, luând Oscarul pentru piesa "Writing's on the Wall" din ultimul film James Bond. Artistul a colaborat pentru noua piesă cu compozitorul Steve Mac și BBC Concert Orchestra.

"Watership Down" este o adaptare BBC 1 și Netflix a uneia dintre cele mai mature povești pentru copii spusă vreodată. Mini seria rezultată ajunge pe Netflix pe 23 decembrie și spune povestea unui grup de iepuri, care trebuie să o ia de la zero și să părăsească pajiștea natală, după ce omul o distruge.

Avem caste sociale, pericole iminente și personaje trăznite, toate într-un comentariu profund asupra societății. Netflix a împărțit materialul în 4 părți, spunând povestea a 2 iepuri frați care își ajută grupul să găsească o nouă casă, înfruntând amenințările umane.

Printre actorii vocali se numără James Mcavoy, John Boyega și Nicholas Hoult. Serialul este regizat de către Noam Murro și este o adaptare a cărții lui Richard Adams cu același nume. Sam Smith conferă extra dramatism producției prin vocea sa sensibilă, punctată de pian și secțiuni orchestrale ample.

Înregistrarea acestui track s-a făcut la Abbey Road Studios în Londra, în septembrie 2018. Muzicianul a compus piesa împreună cu Steve Mac. Sam Smith lansa în 2017 albumul "The Thrill of It All", care a urcat pe primele locuri în topurile din toată lumea. După acest release britanicul a mai lansat câteva single-uri, precum "Promises", colaborare cu Calvin Harris sau "Party of One" cu Brandi Carlile.

Smith a avut o perioadă complicată când au ieșit la iveală detalii despre procesul pe care îl are cu casa de discuri cu care și-a început cariera în 2008. La început de an, artistul lansa colaborarea cu rapperul Logic "Pray".

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE