Urmărește-ne în Social Media

Sam Smith, Normani - Dancing With A Stranger

După ce varianta audio a piesei "Dancing With A Stranger"a adunat peste 23 de milioane de vizualizări, Sam Smith și Normani lansează un videoclip emoționant. Mai multe detalii despre colaborarea dintre cei doi puteți afla din articol.

Clipul este regizat de Vaughan Arnell, cel care a lucrat în trecut cu artiști precum James Blunt și George Michael. Materialul video îi ilustrează pe cei doi artiști, Sam Smith și Normani, în două planuri separate însă simultane, în care fiecare se confruntă cu sentimentele dezamăgirii rezultate în urma despărțirii.

Piesa “Dancing With A Stranger” a fost lansată la începutul lunii ianuarie și a strâns deja peste 80 milioane de ascultări la nivel global. Revista Rolling Stone a integrat piesa în topul melodiilor pe care "trebuie" să le știi, descriind-o “delicios de retro” și nemaipomenită la nivel de emoție, prin felul în care reușește să surprindă situația în care cauți să scapi de o fostă iubire apelând la o persoană nouă. Toate publicațiile de specialitate precum Idolator, Entertainment Weekly și Billboard au declarat piesa “Dancing With A Stranger” imnul perfect al despărțirilor.

Piesa este prima lansare a lui Sam Smith în anul 2019 și vine după succesul single-ului “Promises” (feat. Calvin Harris). Sam Smith se pregătește pentru prestația pe care o va susține în cadrul galei BRIT Award, alături de Calvin Harris, unde, de altfel, este nominalizat la categoria “British Male Solo Artist”. Până în prezent, Smith a strâns în palmaresul său 4 premii Grammy, un Oscar, un Glob de Aur și 3 premii Billboard.

De la lansare și până acum, albumul său de debut, din 2014, “In The Lonely Hour”, a vândut peste 20 milioane de unități la nivel internațional. De asemenea, cel de-al doilea album, “The Thrill Of It All”, a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200 și a condus topurile muzicale din UK, Irlanda, Nouă Zeelandă, Norvegia, Suedia, Olanda și Belgia. Revista Rolling Stone l-a numit pe Sam Smith “unul dintre cei mai puternici și expresivi artiști ai generației sale”.

Normani

Normani a fost membră a trupei Fifth Harmony, care a făcut-o celebră pe Camila Cabello. A devenit cunoscută în 2018 datorită single-ului de debut "Love Lies", o colaborare cu Khalid. Melodia a ajuns pe locul întâi în Top 40 Radio din SUA. Au urmat cântece cu Calvin Harris şi release-ul "Waves" cu 6LACK.

Comentarii