Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Sam Smith - One Last Song

Sam Smith îi dedică unei foste iubiri o ultimă piesă. Detașat, dar încă nostalgic, artistul descrie în ”One Last Song” o relație cu gust dulce-amărui.
Urmărește-ne pe

”Sunt atât de entuziasmat să vă prezint videoclipul celui de-al doilea single, ”One Last Song”. Această piesă este ultima melodie de dragoste dedicată unei foste iubiri. Îmi place la nebunie să cânt piesa asta și m-am distrat de minune la filmările clipului. După 25 de ore de filmări, cred cu adevărat că am creat ceva frumos.” - Sam Smith

Balada ”One Last Song” este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al lui Sam Smith, “The Thrill of It All”. Discul a fost pus în vânzare pe 3 noiembrie și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din SUA (Billboard), UK, Norvegia, Belgia şi Olanda. De pe disc a fost extras și single-ul "Too Good at Goodbyes".

Povestind despre procesul creativ din spatele noului său material, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE