Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Sam Smith - One Last Song

Sam Smith îi dedică unei foste iubiri o ultimă piesă. Detașat, dar încă nostalgic, artistul descrie în ”One Last Song” o relație cu gust dulce-amărui.

”Sunt atât de entuziasmat să vă prezint videoclipul celui de-al doilea single, ”One Last Song”. Această piesă este ultima melodie de dragoste dedicată unei foste iubiri. Îmi place la nebunie să cânt piesa asta și m-am distrat de minune la filmările clipului. După 25 de ore de filmări, cred cu adevărat că am creat ceva frumos.” - Sam Smith

Balada ”One Last Song” este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al lui Sam Smith, “The Thrill of It All”. Discul a fost pus în vânzare pe 3 noiembrie și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din SUA (Billboard), UK, Norvegia, Belgia şi Olanda. De pe disc a fost extras și single-ul "Too Good at Goodbyes".

Povestind despre procesul creativ din spatele noului său material, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE