Urmărește-ne în Social Media

Sam Smith - One Last Song

Sam Smith îi dedică unei foste iubiri o ultimă piesă. Detașat, dar încă nostalgic, artistul descrie în ”One Last Song” o relație cu gust dulce-amărui.

”Sunt atât de entuziasmat să vă prezint videoclipul celui de-al doilea single, ”One Last Song”. Această piesă este ultima melodie de dragoste dedicată unei foste iubiri. Îmi place la nebunie să cânt piesa asta și m-am distrat de minune la filmările clipului. După 25 de ore de filmări, cred cu adevărat că am creat ceva frumos.” - Sam Smith

Balada ”One Last Song” este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al lui Sam Smith, “The Thrill of It All”. Discul a fost pus în vânzare pe 3 noiembrie și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din SUA (Billboard), UK, Norvegia, Belgia şi Olanda. De pe disc a fost extras și single-ul "Too Good at Goodbyes".

Povestind despre procesul creativ din spatele noului său material, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

PUBLICITATE
Comentarii