Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Sam Smith - Lay Me Down

Tânărul artist britanic Sam Smith continuă promovarea albumului de debut prin lansarea unui nou videoclip, ”Lay Me Down”. Prin acest clip, cântărețul își exprimă deschis dorința ca relațiile între persoane de același sex să fie acceptate la nivel mondial.

"Dragii mei, acesta este link-ul către videoclipul ”Lay Me Down”. Piesa aceasta ocupă un loc special în inima mea. Prin acest videoclip, eu și regizorul Ryan Hope am hotărât să facem o declarație și să prezentăm ceva în care noi credem cu multă convingere. Videoclipul acesta prezintă visul meu: ca într-o zi, bărbații și femeile gay și transexualii din toată lumea să se poată căsători, la fel ca toți ceilalți, sub orice acoperiș, în orice oraș, sat sau țară. Sper să vă placă. Vă iubesc pe toți", a transmis Sam Smith fanilor săi.

Evoluția lui Sam Smith în muzică a luat prin suprindere întreaga industrie. A ajuns la urechile publicului prin colaborări, însă nu de tipul celor specifice industriei pop. Când Sam Smith a compus cu cei de la Disclosure single-ul „Latch„, nu a fost o implicare platonică, același lucru fiind valabil și în cazul hitului „La La La„, atribuit în mare parte lui Naughty Boy.

La doar 21 de ani, Sam Smith a fost numit BBC Sound of 2014 înainte de a lansa un album de debut. La momentul respectiv, tânărul artist avea pe piață doar EP-ul „Nirvana„, denumit de Zane Lowe de la BBC „hottest record in the world”. A urmat apoi premiul Brits Critic’s Choice, o reconfirmare a talentului său.

Discul de debut, ”In the Lonely Hour”, a fost lansat în mai 2014 și s-a clasat pe prima poziție în UK Albums Chart. Metarialul i-a adus artistului britanic și 6 nominalizări la Grammy 2015, inclusiv în categoria Albumul Anului.

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE