Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Videoclip oficial: Sam Smith - Too Good At Goodbyes

Sam Smith a lansat videoclipul noului single "Too Good At Goodbyes". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al artistului britanic, material aşteptat pe piaţă anul acesta.

La 3 ani de la apariția unui album de debut aclamat la nivel internațional, Sam Smith revine cu o piesă lentă, inspirată din viața sa intimă. Noul single se numește "Too Good At Goodbyes" și a fost compus de artist împreună cu Jimmy Napes, Tor Erik Hermansen şi Mikkel Storleer Eriksen. Melodia deschide cel de-al doilea album de studio al lui Sam Smith.

"Această piesă este despre mine și o despre o relație în care m-am aflat la un moment dat. Albumul nu e, totuși, despre mine în totalitate. Sunt vreo patru piese care sunt despre mine, iar restul sunt despre diferite lucruri și persoane din viața mea și despre chestiile prin care am trecut în ultima perioadă", a povestit Sam într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Single-ul "Too Good At Goodbyes" s-a bucurat de o primire călduroasă din partea publicului, poziționându-se pe primul loc în topurile din UK, Australia și Noua Zeelandă.

Odată cu lansarea videoclipului, regizat de Luke Monaghan, Sam Smith reamintește publicului că susține comunitatea LGBT și că nu are nicio reținere în a-și arăta spijinul cu orice ocazie se ivește.

Deși nu a dezvăluit încă titlul albumului pe care este inclusă piesa "Too Good At Goodbyes", Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Noul album al lui Sam Smith va conține 10 piese în versiune standard și 14 în varianta deluxe. Pe acest album este inclusă și o colaborare cu Timbaland, precum și un duet.

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE