Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: Disclosure - Omen ft. Sam Smith

Disclosure și Sam Smith au colaborat pentru noul single ”Omen”. Videoclipul piesei continuă povestea începută în vizualul lansat anterior de Disclosure, ”Holding On”.

Sam Smith, marele câștigător al ediției de anul acesta a Premiilor Grammy, a pregătit pentru fani o nouă colaborare, pe care mulți, probabil, și-o doreau încă de la prima audiție a hitului ”Latch”. Lansat în octombrie 2012, single-ul a marcat primul featuring dintre Sam Smith și Disclosure, atât artistul englez, cât și grupul de garage-house fiind la momentul respectiv la început de carieră. Melodia a urcat în topuri treptat, succesul înregistrat cu această piesă aducându-le recunoașterea la nivel internațional și anunțând o carieră promițătoare pentru acești tineri muzicieni.

Criticii și publicul nu s-au înșelat, se pare, în privința britanicilor, Sam Smith devenind între timp noua senzație a muzicii pop și R&B, iar Disclosure fiind recunoscut drept unul dintre cele mai inovatoare grupuri de synthpop și deep house.

La 3 ani de la colaborarea care i-a adus în atenția publicului, Sam Smith și Disclosure revin cu un nou featuring. Piesa pentru care au colaborat se numește ”Omen”, iar videoclipul filmat pentru acest single continuă povestea în 4 acte începută cu vizualul lansat anterior de Disclosure, „Holding On”.

„Am vrut ca prin acest videoclip (Holding On) să creăm ceva diferit de alte proiecte ale noastre, ceva unic, în măsură să construiască legături cu toate piesele de pe album și clipurile aferente. Acesta este primul proiect dintr-o serie de 4 videoclipuri grozave regizate de Ryan Hope, care, împreună, formează un scurtmetraj…”Caracal”. Pe măsură ce videoclipurile sunt lansate, povestea capătă contur. Sperăm să vă placă!”, declara Disclosure la apariția clipului „Holding On”.

Omen” este, așadar, episodul al 2-lea din scurtmetrajul ”Caracal”.

Citește mai multe despre DisclosureSam Smith
Videoclipuri cu DisclosureSam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE