Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Videoclip oficial: Sam Smith - Have Yourself a Merry Little Christmas

Sam Smith dedică publicului propria versiune a colindului ”Have Yourself a Merry Little Christmas”. Pentru această piesă tematică, artistul britanic a filmat și un videoclip, ce poate fi urmărit mai jos.

Have Yourself a Merry Little Christmas”, colindul compus de Hugh Martin și Ralph Blane, are o nouă versiune. Cea mai recentă reinterpretare îi aparține lui Sam Smith, artistul britanic ce a strâns anul acesta 6 nominalizări la Grammy.

Evoluția lui Sam Smith în muzică a luat prin suprindere întreaga industrie. A ajuns la urechile publicului prin colaborări, însă nu de tipul celor specifice industriei pop. Când Sam Smith a compus cu cei de la Disclosure single-ul "Latch", nu a fost o implicare platonică, același lucru fiind valabil și în cazul hitului "La La La", atribuit în mare parte lui Naughty Boy.

Influențele muzicii soul cu care a crescut sunt adânc înrădăcinate în muzica pe care Sam Smith o compune. Fie că vorbim despre influențe pop sau electro, Smith își păstrează acea iluzie a bucuriei în fiecare piesă pe care o compune, oricât de tristă ar fi. Același efect îl avea și Whitney Houston, o caracteristică comună a artiștilor cu un background gospel.

"Vreau să fac muzică așa cum nu se mai face acum. Sunt extrem de pasionat de ideea amplificării vocii în muzică. Cred cu adevărat că există un fel de snobism în această industrie: oamenii au impresia că atunci când cânți la un instrument ești un muzician și un compozitor mai bun. Ceea ce încerc să fac cu albumul meu este să arăt că vocea mea este cea care dă tonul. Vocea este instrumentul meu. Este greu totuși - văd mereu artiști în jurul meu care au 200 de fani așteptându-i afară la hotel și au concerte programate, dar ei nu pot cânta", a declarat Sam Smith într-un interviu acordat The Fader.

Puteți afla mai multe detalii despre evoluția lui Sam Smith în industria muzicală din articolul nostru de la JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE