Urmărește-ne în Social Media

Sam Smith, Demi Lovato - I’m Ready

Sam Smith şi Demi Lovato au lansat mult aşteptata colaborare "I'm Ready", cu un vidoeoclip plin de wrestling, drag queens şi sclipici. TikTok joacă un rol important în acest material video, care e un soi de olimpiadă a personajelor exuberante. Îl puteţi urmări în articol.

Dacă tot nu avem Jocuri Olimpice în Tokyo în acest an, Sam Smith şi Demi Lovato au realizat propria Olimpiadă în acest videoclip nou. "I'm Ready" are acel crescendo spre refren care face melodia înălţătoare şi valabilă ca imn de împuternicire pentru cei care se simt descurajaţi. Probele olimpice din clip includ wrestling, înot, cal cu mânere, gimnastică la sol şi aparent şi provocări coregrafice. Sam Smith nu se fereşte să intre la o sesiune de wrestling chiar la începutul video-ului.

Demi Lovato se mulţumeşte cu defilarea printre piscinele olimpice, în vreme ce spre final îi vedem pe ambii artişti afişându-se cu medalii de aur la gât. Figuri îmbrăcate ca nişte statui îi însoţesc şi cu toţii ocupă locul întâi pe podium. Dacă piesa şi clipul ar fi debutat în această vară, cu siguranţă ar fi avut un loc printre imnurile Olimpiadei. Artiştii au descris acest single că "povestea momentului când te îndrăgosteşti de cineva special". Putem asocia asta cu saltul într-o piscină de la mare înălţime, judecând după materialul vizual. Noul video a fost regizat de către Jora Frantzis şi de coregrafie s-a ocupat Sean Bankhead.

Un cor gospel conferă extra emoţie şi putere vocilor celor doi. "I'm Ready" este primul single de pe viitorul album al lui Sam Smith, al treilea din cariera sa, care va sosi spre finalul anului. LP-ul a fost amânat şi a avut o schimbare de titlu, pentru că "To Die For" nu mai pare o idee bună în contextul pandemiei Covid-19. Discul ar fi trebuit să debuteze pe 1 mai.

Piesa titulară debutase în februarie, cu un videoclip în care Smith îşi deschidea un magazin de peruci, dar în acelaşi timp ajungea şi manechin ce prinde viaţă. Smith şi Lovato au ţinut un apel video cu fanii pentru a îşi aminti de momentul când au compus piesa împreună. Au glumit şi că au creat o Olimpiadă Queer/ LGBTQ, exact lucrul de care are lumea nevoie în acest moment. Demi Lovato vine după o reprezentaţie emoţionantă la Premiile Grammy din acest an, care a ridicat publicul în picioare.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Demi Lovato ar ieși la întâlnire cu un extraterestru: "Sunt atât de sătulă de oameni!"

Invitată în emisiunea cântăreței Becky G, "Face to Face with Becky G", Demi Lovato nu s-a sfiit să vorbească despre subiecte mai puțin comune. Printre acestea s-au numărat meditația, existența în dimensiunea 4D și extratereștrii. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Demi Lovato (2020)
Demi Lovato (2020) │ FOTO: Universal Music

Demi Lovato continuă să promoveze ideile care stau la baza podcast-ului său, "4D with Demi Lovato". Artista este fascinată de existența altor forme de viață și nu este deloc rezervată în a-și exprima opiniile ori de câte ori are ocazia. Cea mai recentă intervenție de acest tip a avut loc la emisiunea "Face to Face with Becky G".

Dacă inițial, cele două artiste au abordat subiecte ca stima de sine sau identitatea personală, lucrurile s-au îndreptat către o direcție mai "spirituală". Becky G a menționat că a devenit adepta meditației, practică care o ajută din punct de vedere psihic și emoțional. Demi Lovato a aprobat-o, adăugând că prin meditație a putut lua legătura cu forme de viață extraterestră.

"Am luat legătura prin meditație, privind în sus și văzând lucruri pe cer care nu erau acolo înainte să încep să meditez".

În acel moment, gazda emisiunii a întrebat-o pe Demi dacă ar ieși la o întâlnire cu un extraterestru în cazul în care acesta ar întruni calitățile unui partener ideal.

"Da, absolut! Sunt atât de sătulă de oameni! M-am săturat de oameni și de prostiile lor umane. Adu-mi un extraterestru!", a declarat Demi.

În ceea ce privește cariera muzicală, Demi Lovato a lansat recent piesa "Melon Cake", ce vorbește despre restricțiile alimentare la care a fost supusă de fosta echipă de management. De asemenea, artista a colaborat cu G-Eazy pentru melodia "Breakdown", în care cântă despre adicții.

VIDEO: Demi Lovato la "Face to Face with Becky G"

Citește în continuare

Muzică nouă

Demi Lovato şi G-Eazy se luptă cu demonii trecutului în noua piesă "Breakdown"

Colaborarea săptămânii vine de la Demi Lovato şi G-Eazy, care se luptă cu demonii trecutului pe noua piesă "Breakdown". Artista cântă despre adicţie, iar rapperul despre problemele cu legea. Cei doi au perspectivele înlănţuite într-un videoclip deschis şi sincer.

Publicat

pe

Demi Lovato G-Eazy Breakdown Videoclip
Demi Lovato G-Eazy Breakdown Videoclip │ FOTO: Demi Lovato

Acest track soseşte la doar câteva zile după ce G-Eazy a fost arestat pentru agresiune în New York. Muzicianul ar fi lovit 2 bărbaţi în faţa unui hotel. Versurile noului single sunt totuşi despre problemele cu legea ale rapperului din 2018, când a lovit un paznic în faţa unui club în Stockholm şi a fost acuzat şi de posesie de droguri. Demi Lovato a vorbit deschis în multiple rânduri despre supradoza suferită în 2018 şi momentul când a fost aproape de moarte. "Breakdown" are aici semnificaţia unei crize nervoase, a momentului când ajungi la limita de jos şi cedezi psihic.

G-Eazy cântă despre faptul că la 21 de ani avea un imperiu muzical şi că zeci sau sute de oameni depindeau de el. Şi rapperul are versuri despre abuzul de substanţe şi faptul că doar în ele îşi găsea refugiul după presiunea pusă de carieră şi aşteptările celor din jur. Videoclipul a fost regizat de Daniel CZ, care a mai colaborat cu G-Eazy în trecut.

La începutul lunii septembrie G-Eazy a anunţat mult aşteptatul succesor al albumului "These Things Happen" din 2014. LP-ul va sosi chiar în această lună şi se numi "These Things Happen Too". Pe numele său real Gerald Earl Gillum, artistul rap şi-a început cariera în 2008 şi a devenit cunoscut pentru duetul cu Halsey pe piesa "Him & I" şi pentru relaţia cu artista.

Demi Lovato a lansat recent un trailer pentru noul său serial "Unidentified With Demi Lovato", în care abordează una dintre pasiunile sale mai puţin cunoscute: vânătoarea de OZN-uri. Artista a dezvăluit în ultimul an că se identifica prin pronumele "them" şi "they" şi este non binară. În august Demi lansa piesa şi clipul "Melon Cake", single de pe albumul "Dancing With the Devil... The Art of Starting Over". Tânăra de 29 de ani a pornit şi un podcast numit "4D with Demi Lovato" şi a încheiat anul 2020 cu o piesă anti Trump, "Commander in Chief".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6